Egy őszi hétvége a Treehousesnál

Eljött az őszi hűvös és ezzel a bekuckózás – irány a Treehouses Noszvaj!

Noszvaj és környéke az utóbbi pár évben rendkívül felkapott lett és nem véletlen. Az Eger melletti kis település tökéletes választás egy pár napos kiruccanásra a városból, ahol könnyedén fel lehet fedezni a természetet és a közeli látnivalókat. Noszvajra érve látványos, hogy egyre jobban fejlődik a turisztika így, ha különleges szálláshelyre szeretnénk ellátogatni jó helyen járunk. A Treehouses lombházai kifejezetten pároknak lettek megálmodva, akik a természet szívében szeretnének kikapcsolódni.

Forrás: TreeHouses

A szálláshely alapköve, hogy a feltöltődés van középpontban akár az aktív pihenés kedvelői vagyunk, vagy teljes relaxációra vágyunk. A faházak mindennel fel vannak szerelve, hogy maximális kényelem fogadja a vendégeket: kényelmes ágyak, tv, teakonyha, klíma és persze a legjobb rész, a saját Jacuzzi a teraszon. A reggelihez ki sem kell mozdulni, hiszen a breakfast box az ajtóhoz érkezik megpakolva helyi finomságokkal, mint a sonkák, sajtok, krémek, gyümölcsök és turmixok. A Treehouses csapata tényleg mindenre figyel, hiszen az ételek nem csak ízletesek, de az ételérzékenyek is tudnak kedvükre válogatni. Ebédre és vacsorára a környező éttermek állnak a vendégek rendelkezésére, amiket mindössze pár perc séta alatt el lehet érni.

Forrás: TreeHouses

Ha mozgalmasabban töltenénk ottlétünket, a környéken lehet kirándulni, borászatokat látogatni, vagy megnézni a közeli de la Motte kastélyt és a barlanglakásokat. A Treehouses honlapján rengeteg ajánlás van és egy háromnapos programtervet is összeállítottak, hogy a legtöbbet lehessen kihozni a Noszvajon töltött időből.

Forrás: TreeHouses

Egyedi élményszállással meglepni párunkat igazán romantikus gesztus és a különleges atmoszférában egyaránt egymásra tudnak hangolódni a friss párok és a családosok is, akik kicsit hátrahagynák az otthoni nyüzsgést. Egy hűvös őszi estén a legjobb érzés összebújni a kényelmes ágyban, vagy ejtőzni egyet a meleg Jacuzziban miközben a fák lombjai vannak körülöttünk. Aki igazán exkluzív élményre vágyik annak a Kilátó Tornyot ajánljuk figyelmébe, hiszen itt egy többszintes panorámás faház várja a vendégeket privát infraszaunával és a legtetején pezsgőfürdővel. Az biztos, hogy bármelyik házat választjuk a Treehouses felhozatalából egy emlékezetes hétvégében lesz részünk!

Forrás: TreeHouses
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek