Egy szállás Sopron zöld szívében, ahonnan ki sem kell mozdulnunk

Madárcsicsergésre ébredni, magunkba szívni a friss szubalpin levegőt a balkonról, gyönyörű fenyvesek látványával indítani a napot. Majd jöhet egy bőséges reggeli a teraszon, egy pihentető pezsgőfürdőzés, heverészés a parkban egy jó könyvvel, esetleg egy frissítő erdei séta a Hotel Lővér környékén...

Bár Sopron az ország műemlékekben egyik leggazdagabb városa, vannak olyan hosszúhétvégék, amikor csak arra vágyunk, hogy egy csendes környezetben elvonuljunk oda, ahol jól kialudhatjuk magunkat és a természet friss illatával töltődhetünk fel. Ha olyan szállásra vágysz, ahonnan akár ki sem kell mozdulnod, akkor a soproni Hotel Lővér ideális választás. 

Forrás: Hotel & More – Hotel Lővér Sopron


Sopron legszebb részén, az osztrák Alpok és a Soproni-hegység ölelésében található a Lővérek, amelyet a város zöld szívének is neveznek. E mesés helyen, az erdők közvetlen szomszédságában épült fel ez a barátságos szálloda, ahol madárcsicsergés és jó levegő várja a pihenni vágyókat. Sopron szubalpin levegője, kellemes klímája messze földön híres arról, hogy jótékony hatást fejt ki a regenerálódni vágyó vendégekre.

A hely tehát nem is lehetne ideálisabb egy kiadós pihenéshez, a szálloda wellness szolgáltatásai és teljes panziós ellátása pedig garantálja, hogy ki se kelljen mozdulnunk ebből a csodás környezetből. A reggelinket, ebédünket és vacsoránkat a szálloda saját éttermében, szép idő esetén akár a teraszról fogyaszthatjuk el, a wellness részlegben pedig egy 28 °C-os medencében és egy 32 °C pezsgőfürdőben vagy a napozóteraszon töltődhetünk fel, de egy finn és egy infraszauna is a rendelkezésünkre áll. Ha aktív kikapcsolódásra vágyunk, de nem szeretnénk elhagyni a szálloda területét, akkor egy erősítő- és kardio-gépekkel, valamint súlyzókkal felszerelt fittnesz-teremben tölthetjük tartalmasan az óráinkat, a gyermekek pedig a játszóházban vezethetik le energiáikat.

Forrás:Hotel & More – Hotel Lővér Sopron


A hotel 180 komfortos szobájának mindegyike csodálatos kilátással rendelkezik, és választhatunk az igényeinknek legmegfelelőbb szobatípusok közül. Van erkélyes, parkra néző, fürdőkáddal, és zuhanyzóval felszerelt lakosztály is; ha családdal vagy baráti társasággal érkezünk, a legideálisabb választás a legtágasabb, összenyitható szobatípus, amelyhez erkély és fürdőkád is tartozik.
A környéken erdei túraútvonalak, tornapályák, és a gyerekek számára készült tematikus utak hívják az erdőbe a kirándulókat. A szálloda közvetlen közeléből indul az este is kivilágított Ojtózi fasor, 200 méterre pedig kreszpálya, játszótér és mászófalak várják a gyerkőcöket az Alpin parkban.

Forrás: Hotel & More – Hotel Lővér Sopron

Ha pedig egy kiadós alvás után mégis úgy hozza kedvünk, hogy egy kicsit távolabb is merészkedjünk a szállodától, Sopronban egészen biztosan nem fogunk unatkozni. Sopron városa bővelkedik a látniválókban és műemlékekben, a történelmi belváros egy valóságos kincsesdoboz! Érdemes felkapaszkodni a 13. századból való Tűztoronyba, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. A Soproni Múzeum kiállítóhelyei minden korosztály számára nyújtanak élményeket: ismerd meg a gyönyörűen felújított 19. századi Lenck-villa épületét, vidd el a gyerkőcöket a 2018-ban az Év kiállításának választott Macskakő Gyerekmúzeumba, fedezzétek fel együtt a Központi Bányászati Múzeum élménybányáját! A Várkerület teraszainak egyikén egy finom kávéval, sütivel vagy fagyival ajándékozhatjuk meg magunkat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek