Téli paradicsom a zsenialitás határán

A fehér árnyalatai sehol sem láthatók és tapasztalhatók meg szebben, mint a Turracher Höhe-n, a Nockberge-hegység közepén, Karintia és Stájerország határán fekvő idilli fennsíkon. Pontosan itt válnak valóra a téli álmok. A sokoldalú Turracher Höhe 1763 méteres magasságával Ausztria egyik leghóbiztosabb régiója. Az egész család számára bőséges téli élményeket kínálunk, függetlenül attól, hogy miben vagy érdekelt. A síelők és a snowboardosok egyaránt 43 kilométernyi tökéletesen karbantartott pályát találnak egészen 2205 méteres magasságig, amelyek egyaránt alkalmasak a sportolók és az ínyencek számára.

A sebesség rajongói a hosszú, széles sípályákon síelés vagy snowboardozás közben adnak gázt. A kikapcsolódni vágyókat a sífutás vonzza a különböző (kétsávos), kb.18 kilométer hosszúságú pályákon. A téli álmok valóra válnak a vadregényes téli vagy hótalpas túrákon a mélyen behavazott fenyőerdőkön, alpesi réteken és a három befagyott hegyi tó egyikén. Fiatalok és idősebbek slágere: a legendás alpesi hullámvasút, a Nocky Flitzer. A látványos és 1,6 km hosszú szakasz a Panorama hegyi állomástól (2000 méter) a Turracher Höhe (1763 méter) felé vezet le, száguldó kanyarokon, körforgalmakon, hullámvasutakon és ugrásokon keresztül. 

Forrás: Turracher Höhe Marketing GmbH

A fiatal és fiatalos adrenalinfüggők, valamint a kalandvágyók is jól járnak a Fun-Mountain téli akcióival! A 1,5 kilométer hosszú snowpark 4 pályával rendelkezik (kezdő, közepes, haladó és családi pálya), és ugrásaival és akadályaival a freestyle stílus egyik legfelkapottabb helyszíne. A közel 1500 méteres XXL FunSlope kis ugrásokkal, hullámokkal, alagutakkal stb. az egyik leghosszabb a világon, és mindenki számára alkalmas.

Forrás: Turracher Höhe Marketing GmbH

A Turracher Höhe-n a telet mindenféleképpen lehet élvezni, minden dimenzióban megélni és a test minden porcikájával érezni. Együtt a családdal, a legjobb barátokkal vagy egy olyan szakemberrel, aki úgy ismeri a régiót, mint a tenyerét - a pályakomornyikkal! A pályakomornyik már több mint 20 éve járja a síterepet a mobilján, és közvetlenül a pályákon örvendezteti meg a síelőket apró finomságokkal. Mobil bárját különösen szép helyeken állítja fel, és a vendégeket egy pohár proseccóval vagy valami édességgel kínálja. A pályakomornyik, mint szolgáltató szakember, minden nap kint van a síterepen, ezért ismeri a síterep minden csínját-bínját és különlegességét, valamint segít és tanácsokkal látja el a síelő vendégeket - egy igazi profi szolgáltató. Minden olyan vendég számára, aki az egyik komornyik létesítményben száll meg, a pálya komornyikjai változatos szabadtéri programot is szerveznek. Legyen szó akár egy hótalpas túráról az egész családdal, egy hangulatos reggeli trilógiáról, amely magában foglalja a hüttés reggelit, a Turracher Höhe megkerülését két deszkán, vagy a felvonók kulisszái mögé való betekintést.
További információ www.turracherhoehe.at/en

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek