Egyedülálló élmények a Kunság szívében

2022-ben ünnepelte 10. születésnapját az egy évtizede megépült Kumánia Gyógy-és Strandfürdő Kisújszálláson, mely azóta is töretlenül nyújt egyedülálló élményt vendégei számára a Kunság szívében. Ez alkalomból megosztunk Önökkel  10 nyomós okot, hogy miért kell feltétlenül ellátogatniuk a Kumániába:

 

1. Tíz attrakció várja egy helyen: fedett gyógy-és élményfürdő, gyógyászati szolgáltatások, szaunapark, strand, wellness, hotel, ifjúsági szálláshely, rendezvényhelyszín, étterem és kemping.

Forrás: www.kumania.hu

2. A Kumánia vendégszeretete és a kollégák kedvessége nemzetközi hírű

3. A Kumánia minősített gyógyvize alkalmas a különböző kopásos gerinc- és ízületi elváltozások kezelésére, kúraszerű használata csökkenti a gerinc- és ízületi fájdalmakat, javítja a mozgásfunkciókat.

Forrás: www.kumania.hu

 4. A fürdőkomplexum belső terében öt fedett medence található, melyhez egy vadonat új kültéri gyógymedence is kapcsolódik kültéren.

5. Számos wellness-szolgáltatás közül választhatnak az ide látogatók: szauna-park, masszázsok, kezelések.

Forrás: www.kumania.hu

6. A szaunapark és szauna programok méltán híresek.  Finnszauna, infraszauna, gőzkabin, kneipp-taposó egy helyen, egy belépő áráért.

7. Terápiák és kezelések széleskörű választéka, akár OEP támogatással kúraszerűen, magasan képzett szakemberek segítségével.

Forrás: www.kumania.hu

8. A Kumánia Hotel fűtött folyosóval van összekötve a fürdőkomplexummal, így kényelmesen, egy köntösben átsétálva veheti igénybe szolgáltatásainkat.

9. Ifjúsági szálláshelyünk kitűnő választás: táborok, osztálykirándulások, csapatépítő események helyszíneként.

10. Egész évben különböző aktivitásokkal, rendezvényekkel és színes programokkal várjuk vendégeinket, mint például kézműves vásárok, koncertek és családi napok.

Látogasson el hozzánk 2022-ben is, s ünnepelje Ön is a 10 éves Kumánia Gyógy-és Strandfürdő jubileumát! 

Bővebb információ:

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő 

+36/59-88-77-11 

furdo@kumania.hu 

kumania@kumania.hu

www.kumania.hu

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek