A gondtalan belföldi családi nyaralás helyszíne

A négycsillagos Aquaticum Wellness Hotel mesés erdei környezetben Debrecen városának páratlan oázisa.

A szálloda vendégeként nyáron akár fürdőruhában is kényelmesen átsétálhatunk Magyarország egyik leglátványosabb Strandjára, az egész évben trópusi hangulatú, fedett Mediterrán Élményfürdőbe, és a gyógyvizek világának szentélyébe, a Termálfürdőbe is. Az Aquaticum Wellness Hotel Debrecen egyetlen szálláshelye, mely közvetlen átjárást biztosít az ötcsillagos Aquaticum SPA fürdőegységeibe.

Forrás:Aquaticum Debrecen Kft.

CSALÁDRA HANGOLVA
A felhőtlen családi pihenésre külön hangsúlyt fektetve a szállodában gyerek- és családbarát szolgáltatások sokaságával találkozunk.
Elhelyezés tekintetében tágas családi szobák és apartmanok közül választhatunk. A pótágyazható, összenyitható és emeletes ággyal rendelkező szobák között valamennyien megtaláljuk a számunkra legkényelmesebb megoldást.

Forrás: Aquaticum Debrecen Kft.

Az óriás gyerekjátszóban minden korosztályra gondoltak, itt a totyogóktól a tinédzserekig mindenki jól szórakozik. Kreativitást fejlesztő játékok, kétszintes ugrálóvár csúszdákkal, játék konzolok, csocsó és ping-pong asztal segítik az örömteli kikapcsolódást. A hétvégeken pedig mindig vidám animációs programokkal várják a családokat.
Az étteremben bébiételek széles választéka, gyerekmenü és gyereksvédasztal is helyet kapott.

Forrás: Aquaticum Debrecen Kft.

IDŐJÁRÁSBIZTOS NYARALÁS
Ami az Aquaticum Wellness Hotelt tökéletesen egyedivé teszi, az a tőlük 365 napban közvetlenül elérhető nyári hangulat és a vízi kalandok.

Nyáron az Aquaticum Strand kínál kihagyhatatlan élményeket a család minden tagja számára. Az 5700 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező szabadtéri strandon rengeteg látványos vízi attrakcióval találkozunk, 15 különböző medencében hűsölhetünk, miközben a Nagyerdő közvetlen környezete vesz minket körül. A csúszdák, a sportzóna, a kaland- és a relaxációs medencék mellett a páratlan gyerekvilágot is érdemes külön megemlíteni, ahol 0-tól 12 éves korig minden gyermek garantáltan talál kedvére való szórakozást.

A fedett Mediterrán Élményfürdőben pedig egész évben élvezhetjük a trópusi klímát, így a kiszámíthatatlan nyári időjárás sem zavarhatja meg a pihenést. Az élménymedencék, a csúszdák és a kétszintes gyerekjátszó emlékezetes élménnyel gazdagítják a látgatókat.

Forrás: Aquaticum Debrecen Kft.

ITT SENKI SEM UNATKOZIK
A vízi kalandok után a környéken is rengeteg programlehetőség közül válogathatunk. A szálloda közvetlen szomszédságában található állat- és növénykert, és a már említett Nagyerdő is egész évben tökéletes kikapcsolódást kínál a családok számára.
Akár a passzív, akár az aktív kikapcsolódás hívei vagyunk, az Aquaticum Wellness Hotelben örömteli lesz az együtt töltött idő.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek