A legjobb családi nyaralás Szlovákiában

Önök is alig várják a nap melengető sugarait a tengerparton? Kényeztesse magát a 3* Hotel Splendidben All Inclusive ellátással és mindennel, ami ehhez tartozik.

Splendid Ensana Health Spa Hotel, PöstyénForrás: Ensana Hotels

 A pöstyéni Fürdősziget a szlovák fürdők egyfajta "Mekkájának" tekinthető. Mindenkinek el kellene ide látogatnia életében legalább egyszer. Sok vendég számára Pöstyén nem csak egy pont a térképen. Ez egy olyan úticél, amely sok mindent kínál az igényes ügyfeleknek, pároknak és immár harmadik éve a gyermekes családoknak is. Jöjjön el és szerezze meg az első nyári barnulását Pöstyénben, homokba temetett lábbal a medence melletti nyugágyon, itallal a kezében.

Valami van ebben a Pöstyénben!

A pöstyéni Fürdőszigeten eltöltött nyaralás egyedisége nem csupán a ritka természeti erőforrásokon alapul. A termálvíz egyenesen csodálatos gyógyító hatással van a mozgásszervi rendszerre, és kellemes mellékhatásként élvezheti bőre állapotának általános javulását. A vízben található kén ugyanis támogatja a bőr gyógyulási folyamatait, javítja annak rugalmasságát és a hidratáló anyagok arányát. A ritka iszap jó híre már régóta átlépte Pöstyén, Szlovákia és Európa határait. A kinyert gyógyiszap speciális medencékben érlelődik több mint egy évig, így tesz szert hírhedt erejére.

A pöstyéni Fürdőszigeten eltöltött nyaralás egyedisége nem csupán a ritka természeti erőforrásokban rejlik. Komplex élményt nyújt, amely abból fakadt, hogy a vonzó környezet által adott kiváló feltételekből a lehető legtöbbet hozzuk ki. Aznagyon népszerű pihenési ajánlatról - családi All Inclusive nyaralás a pöstyéni Splendid Health Spa Hotelben - a következő szezonban sem maradnak le az érdeklődők.

Pöstyéni gógyiszap arcpakolásForrás: Ensana Hotels

Fotó: Pöstyéni gógyiszap arcpakolás

Foglaljon családi üdülést All Inclusive ellátással az Ensana Health Spa Hotels szállodalánchoz tartozó 3* Splendid hotelben

A Hotel Splendid tárt karokkal vár mindenkit, akik szereti a napot, a vizet, a strandot, a jó ételeket, az éjjel-nappal elérhető frissítőket/harapnivalókat és szívesen él a lehetőséggel, hogy gyermekeit profik kezére bízza, akik számos szórakoztató tevékenységgel várják őket. Nemcsak a gyerekeket, de a felnőtteket is professzionális animációs programok várják - bár valljuk be őszintén- mi hiányzik egy szülőnek a boldogsághoz, ha biztosítva van az étel, ital, a gyerekek felügyelete és így nyugodtan kikapcsolódhat?

Amíg az animátorok gondoskodnak a gyerekek kellemes élményeiről, a szülők nyugodtan válogathatnak a több, mint 60 gyógykezelés közül a közép Európa legnagyobb Spa központjában, amelyet a szállodával közvetlenül egy folyosó köt össze. A legnépszerűbb kezelések közé tartozik az iszappakolás, az iszapmedence és a termálfürdő, valamint a masszázsok széles választéka.

Az All Inclusive csomag keretén belül a reggeli, ebéd és vacsora kínálaton kívül az egész családot medence melletti fagylalt, édes és sós harapnivaló és üdítők sora várja. A szülők csapolt sörrel vagy helyi termelők boraival kényeztethetik magukat – mindezt kint a víz mellett, lábukat a homokban, kezüket a fejük mögé kulcsolva. Valamennyi említett szolgáltatás az All Inclusive üdülési csomag részét képezi.

Teljes kikapcsolódás az All Inclusive ajánlattalForrás: Ensana Hotels

A „nagyétkű vendégek” számára oázis a Schnitzel étterem, amely közvetlenül a szállodában található és ahol a bevált klasszikusok szerelmesei a rántott hús különböző formáit próbálhatják ki.

A gyerekek ottlétük alatt élvezhetik az animátorok kedves hozzáállását, akik felejthetetlen programról gondoskodnak. Tartózkodásuk teljes ideje alatt egy tökéletesen felszerelt játékszoba áll rendelkezésükre, valamint lehetőségük van a fürdősziget körüli vonatozásra.

A nyár folyamán számos meglepetés és gazdag kulturális program is változatosabbá teszi az itt tartózkodást.

A kellemes ebéd után sétáljon egy jót a varázslatos Spa Parkban, vagy kellemes időtöltésként golfozzon közvetlenül a szálloda melletti kilenc szakaszos pályán, esetleg lazítson egyet azon a napozóágyon, amelyet az ebéd előtt hagyott ott.

A pötyéni Füdő-sziget történelmi részeForrás: Ensana Hotels

Foglalja le előre All inclusive családi üdülését a Hotel Splendidben.

Minden szükséges információ megtalálható a www.ensanahotels.com/splendid/hu oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek