Ambient Hotel & AromaSPA****

Magyarország első illat- és wellness szállodája

Aromák bűvöletében

A sikondai Ambient Hotel & AromaSPA-ban egyedi illatszelekciókkal kényeztethetjük a testünket és a lelkünket egyaránt, amelyeket az egyetlen magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt álmodott meg. Hangulatunktól függően válaszhatunk „Erdőmélyi csend”, „Frissítő fehér virágok”, „Nyugtató levendula” és „Izgató csokoládé” illatok közül a superior szobákban. A Mecsek-völgyi Sikondán szinte harapni lehet a levegőt, ugyanis vizsgálati eredmények bizonyítják, hogy a légszennyező anyagok koncentrációja rendkívül alacsony, így a hely méltán viseli az "Egészség völgye" címet.

Forrás: Ambient Hotel & -Aroma Spa

Gyógyító termálvíz és felejthetetlen SPA élmény

A szálloda a Mecsek völgyében feltörő forrásokra épült, a gyógyító erejű hévízzel többek között gyomor- és bélpanaszokat és egyéb megbetegedéseket kúráltak. A hotelben összesen 77 szoba, lakosztály és apartman várja felfrissülni vágyó vendégéit megújított beltéri és kültéri medencékkel; teljesen átalakított, sószobával kibővített szaunaparkkal és a tetőteraszon található, panorámás kültéri jacuzzival. A SPA élményt a Germaine de Capuccini professzionális kozmetikumai teszik teljessé.

Forrás: Ambient Hotel & -Aroma Spa

Fejedelmi kényeztetés, számtalan programlehetőség

Különleges szobára vágyik? Választhatja a harmadik emeleti kényelmes, modern, hatalmas Mecsek lakosztályt, mely teraszán saját privát jacuzzival és infraszaunával várja. A különleges gasztronómiai élményeket pedig a hotel Forrás Étterme garantálja.

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei tehetnek egy dél-dunántúli vár- vagy gyalogtúrát, de akár autóval-motorral kirándulhatnak hegyen-völgyön át. Az alig 20 km-re található Pécset is érdemes felfedezni, hiszen a város rengeteg kulturális programot kínál. A szállodában maradók sem fognak unatkozni, hiszen a földszinti játékteremben dartsozhatnak, csocsózhatnak, ping-pongozhatnak, X-boxozhatnak vagy bowlingozhatnak. 

Forrás: Ambient Hotel & -Aroma Spa

Illatos konferenciatermek, izgalmas rendezvényhelyszín

A megújult konferenciatér szekcionálható, magas szintű szolgáltatásokkal, technikai felszereléssel ellátott termei várják az állófogadásokat, kiállításokat, céges rendezvényeket, csapatépítőket, esküvőket és családi eseményeket. A konferenciatermek elnevezése az illatkoncepciót követi és a kávészünetek is kérhetőek az illatok jegyében. A szálloda és környéke számtalan indoor és outdoor programlehetőséget kínál a rendezvények résztvevőinek is.

Forrás: Ambient Hotel & -Aroma Spa

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek