Ahol négy napig minden az utazásról szól

Hazánk elsőszámú turisztikai kiállítása a 44. alkalommal várja az utazás szerelmeseit a megújult Hungexpo-n.

Forrás: Hungexpo

Március 3-án nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt az idei Utazás kiállítás. A rendezvény csaknem 100 kiállítót vonultat fel közel 30 országból, melyek között 20 önálló ország bemutatkozása is megtekinthető.

A kiállítás idei belföldi díszvendége Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa és térsége, külföldi díszvendége pedig Egyiptom. Először vesz részt az Utazás kiállításon külföldi díszvendégként Egyiptom, a szeretett magyar nyaralóhely. Az Európa Kulturális Fővárosa címet Veszprém megyei jogú város nyerte meg, bevonva a város és a régió intézményeit, kulturális színterének szereplőit és civil szervezeteit.

Forrás: Hungexpo

A látogatókat számos program és látványosság várja. A Karaván Szalon részen közel 50 lakókocsi és lakóautót lehet majd megtekinteni, programok között pedig Blogger Találkozó, a 12. Járatlan Utakon Fesztivál és a 10. Afrika Expo és Vásár is helyet kap.

2022. március 4-én pénteken kerül megrendezésre az Egészségturizmus Konferencia azzal a céllal, hogy kitekintést nyújtson a szakmai látogatóknak olyan új együttműködési formákról és kínálati elemekről az egészségturizmusban, melyek a COVID-19 járvány kapcsán születtek meg.

Bővebb információ és jegyvásárlás www.utazas.hungexpo.hu oldalon található.

Forrás: Hungexpo
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek