175 éves a balatoni hajózás – Tradíció és Modernizáció

A Tradíció és Modernizáció jegyében az egész évet átívelő, látványos aktivitásokkal és a felejthetetlen balatoni hajózás élményével vár minden kikapcsolódásra vágyót a BAHART.

2021-ben ünnepeljük a Széchényi István nevéhez és munkásságához fűződő balatoni hajózás 175. évfordulóját, melyet nagyszabású rendezvénysorozattal tervez méltóképpen megünnepelni a BAHART. A Tradíció és Modernizáció jegyében az egész évet átívelő, látványos aktivitásokkal és az örök, felejthetetlen balatoni hajózás élményével vár minden kikapcsolódásra vágyót a BAHART, ápolva a múlt értékeit és előrevetítve a közeljövőre vonatkozó célkitűzéseit. A jubileumi hajózási szezonra egységes arculattal, modern, felújított külső és belső terekkel várja a BAHART hajóflotta a legnépszerűbb nyaralási célpontot, a Balaton régiót választókat! 

2021-ben ünnepeljük a balatoni hajózás 175. évfordulóját, melyet nagyszabású rendezvénysorozattal tervez megünnepelni a BAHART.Forrás: Travelo

A 2021-es jubileumi hajózási év tervezett eseményei, melyeket idén se hagyj ki, ha a Balatonon jársz, mert az élményhez Hajó visz!

2021. április 1. és október 23. között 3 kikötőben – Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban - kültéri fotókiállításon nézhetitek meg az elmúlt 175 év főbb eseményeit a balatoni hajózással kapcsolatban, a kiállítások látványos anyagai megtekinthetőek lesznek egyes személyhajók belső terében és az utastájékoztató eszközökön is, valamint online virtuális formában több felületen.

Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban kültéri fotókiállításon nézhetitek meg az elmúlt 175 év főbb eseményeit.Forrás: Travelo

Érdekességeket tudhatsz meg a balatoni hajózás múltjából és jelenéből, melytől garantáltan kedvet kapsz hajóra szállni a Balatonon!

A Helka és a Kelén nosztalgiahajók idén ünneplik 130. születésnapjukat. Siófokon és Keszthelyen jubileumi születésnapi köszöntéssel, tortavágással és családoknak, kirándulóknak szóló aktivitással várunk.

Siófokon és Keszthelyen jubileumi születésnapi köszöntéssel, tortavágással és családoknak, kirándulóknak szóló aktivitással várunk.Forrás: Travelo

Érezd át a Tradíciót, élvezd a hajózás adta kikapcsolódást és feltöltődést!

5 frekventált kikötőben – Siófokon, Balatonbogláron, Badacsonyban, Balatonfüreden és Keszthelyen - jubileumi „Road Show" kitelepülésen személyesen is találkozhatsz a Balatoni Hajózással, partnereinknek köszönhetően értékes nyereményeket vihetsz haza és kedvezményt szerezhetsz családoddal valamelyik hajózási szolgáltatásra.

Partnereinknek köszönhetően értékes nyereményeket vihetsz haza és kedvezményt szerezhetsz családoddal valamelyik hajózási szolgáltatásra.Forrás: Travelo

Balatoni kikapcsolódásod alatt keress minket, játssz velünk és nyerj igazi hajós élményeket!

Országos művészeti pályázaton mutathatja be minden érdeklődő több korosztályban (iskolásoktól a felnőtt művészekig – modern informatikai ötlettel, klasszikus technikával készült alkotásokkal), mit jelent számára a Balatoni hajózás – Tradíció és Modernizáció!

Országos művészeti pályázaton mutathatja be minden érdeklődő, hogy mit jelent számára a Balatoni hajózás.Forrás: Stadler Istvan

Mutasd meg kreativitásod, alkoss maradandó emléket a balatoni hajózás 175. évfordulója alkalmából!

Az idei hajózási szezonban is megtalálhatóak a BAHART egész Balatont lefedő szolgáltatáspalettáján a települések közötti menetrendi kirándulóhajók, a felejthetetlen élményt nyújtó sétahajók, a megismételhetetlen hangulatú bulihajók és a gyerekeket elbűvölő Varázshajók!

Az idei szezonban is megtalálhatóak a kirándulóhajók, a sétahajók, a bulihajók és a gyerekeket elbűvölő Varázshajók!Forrás: Travelo

Éld át a balatoni hajók fedélzetén, amit egyetlen fotó sem ad vissza!

Szeptember 18-án a jubileumi szezon csúcspontjaként a BAHART és további hajózási tevékenységet folytató társaságok hajóinak nagyszabású együttállását, díszszemléjét tekinthetitek meg az érdeklődők a Balatonon. 25 éve nem volt látható ehhez hasonló grandiózus és lenyűgöző eseményt a Balatonon!

175 éves a balatoni hajózás - Tradíció és ModernizációForrás: Travelo

Tarts velünk és csodáld a partról vagy valamelyik BAHART hajó fedélzetéről ezt a történelmi hajófelvonulást!

Részletek: www.bahart.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek