Gondos tervezés, gondtalan pihenés az ALDI UTAZÁSsal

Idén újra útra kelhetünk. A koronavírus-járvány elleni védőoltásoknak köszönhetően élénkül az utazási kedv, egyre többen szeretnének újra nyaralni, világot látni.

Az ALDI UTAZÁS nemcsak remek ár-érték arányú utakat és szállásokat kínál, hanem 2021. március elsejétől olyan új szolgáltatást vezetett be, amelynek köszönhetően még biztonságosabbá válik az idei szezonban az utazás és a tervezgetés.

Biztonságban az ALDI UTAZÁS-sal

Az ALDI UTAZÁS minden 2021.12.31-ig lefoglalt autós úthoz ingyenesen biztosítja a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát, ami lehetővé teszi az utasok részére, hogy 10 nappal az utazás megkezdése előtt indoklás nélkül lemondhassák az utat, amelynek teljes árát visszakapják. Amennyiben az indulásig már 10 napnál kevesebb van hátra, azonban a célországban olyan jogszabályi változás következik be, ami lehetetlenné teszi a beutazást, akkor ugyanúgy, mint az elmúlt évben, az utazásszervező természetesen visszatéríti az utazás teljes befizetett költségét. Ezen kívül az ALDI UTAZÁS az autós utazások mellett április 30-ig a repülős és hajós utak ingyenes lemondását és 100%-os pénzvisszafizetését is garantálja.

Az ALDI UTAZÁS remek ár-érték arányú utakat és szállásokat kínál.Forrás: Aldi Utazás

Kedvenceink az ALDI UTAZÁS-nál

Ennek a garanciának hála, valóban gondtalanul tervezhetjük a nyarat. Az ALDI UTAZÁS gazdag kínálatában csupa kedvelt úti cél található, amelyek mind remek lehetőséget kínálnak a tökéletes kikapcsolódáshoz. A közkedvelt szomszédos országok, Ausztria, Horvátország és Szlovénia mellett Lengyelország és a misztikus Skandinávia is számos ajánlattal várja az utazókat.

A közkedvelt szomszédos országok, Ausztria, Horvátország és Szlovénia mellett Lengyelország és a misztikus Skandinávia is számos ajánlattal várja az utazókat.Forrás: Zeljko Markovic, Split (0038598852062)

Irány a tenger!

A legfrissebb kínálatban megtalálhatjuk az olasz riviéra szívében, a mediterrán hangulatú Riminiben, közvetlenül a tengerparton fekvő Hotel Blumen***-t, ahová most 3 éjszakára, személyenként már akár 24 990 forinttól foglalhatunk szállást, ráadásul félpanzióval.

Most 3 éjszakára, személyenként már akár 24 990 forinttól foglalhatunk szállást, ráadásul félpanzióval.Forrás: Aldi Utazás

Ha Horvátországba készülünk, remek választás lehet a Makarskától délre található, kedvelt tengerparti város, Gradac, ahol a Hotel Labineca***-ban, 5 éjszakára, all inclusive ellátással, személyenként 55 990 forintért foglalhatunk szállást.

5 éjszakára, all inclusive ellátással, személyenként már 55 990 forintért foglalhatunk.Forrás: Zeljko MarkovicSplit0038598852062

Ha egy hosszabb útra mennénk, érdemes a Földközi-tenger nyugati partvidékére fókuszáló 7 napos hajóutat választani. Az MSC Seaside-on tett utunk során felfedezhetjük Genovát, Marseille-t, Barcelonát, Ibizát, Nápolyt és Livornót. A 7 napos hajóút fejenként már 259 990 forinttól elérhető, és az ár magában foglalja a szervizdíjat is.

A 7 napos hajóút fejenként már 259 990 forinttól elérhető.Forrás: Aldi Utazás

 

www.aldi-utazas.huForrás: Aldi Utazás

 

Bármelyik út mellett is döntünk, az ALDI UTAZÁS a gondtalan üdülés élményét garantálja számunkra!

További információ: www.aldi-utazas.hu

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek