A Royal Club Hotelben az egész család otthon érezheti magát!

Egyedülállóan tágas családi szobák konyhasarokkal és erkéllyel. Gyerekmedence, visegrádi programok kicsiknek és nagyoknak! A gyerekeket 12 éves korig ingyenesen fogadjuk!

Bringázás a Dunaparton, játék a Klubteremben, egy nagy közös családi csobbanás a medencében vagy egy fantasztikus kirándulás! A visegrádi Royal Club Hotel****Superiorban kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a felhőtlen kikapcsolódást! 

Gyerekmedence, visegrádi programok kicsiknek és nagyoknak!Forrás: Royal Club Hotel

Visegrád a Dunakanyar kis ékszerdoboza, számos történelmi, természeti és kulturális látnivalójával, rengeteg programmal és izgalmas, gyönyörű kirándulóhellyel a pihenni vágyó és kikapcsolódást kereső családok egyik kedvenc desztinációja.
Szükség van azonban egy kiváló kiindulópontra, ahonnan felfedezhetjük a környék szépségeit, egyben egy olyan helyre, ahova visszatérhetünk egy fárasztó kirándulás után és átadhatjuk magunkat a feltöltődés és kikapcsolódás élményének. Ennek tökéletesen megfelel a Royal Club Hotel, ami Visegrád Fő utcáján található, mindössze 400 méterre a központtól.

Bringázás a Dunaparton, játék a Klubteremben, egy nagy közös családi csobbanás a medencében vagy egy fantasztikus kirándulás!Forrás: Royal Club Hotel

A szálloda nem véletlenül a családok egyik kedvenc célpontja! Egyedülállóan tágas szobákkal és családi lakosztályokkal rendelkezik, amelyek mindegyike modern, igényes felszereltségű és többségük páratlan kilátással rendelkezik a Dunára vagy a Fellegvárra. A legnagyobb lakosztály 77 négyzetméteres, így tökéletes komfortot biztosít a család apraja-nagyja számára!

A legnagyobb lakosztály 77 négyzetméteres, így tökéletes komfortot biztosít a család apraja-nagyja számára!Forrás: Royal Club Hotel

A harmónia és pihenés, az ellazulás első számú felelőse a kényeztető wellness szekció, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat. Úszómedence az úszás szerelmeseinek, hidromasszázs medence a csendes feltöltődéshez, gyerekmedence a kicsiknek, aroma- és fényterápiás szaunák a kikapcsolódás és a felfrissülés jegyében.

Úszómedence, hidromasszázs medence, gyerekmedence, aroma- és fényterápiás szauna várja.Forrás: Royal Club Hotel

A szálloda kifejezetten szeretne a családok és a gyerekek kedvében járni, melyhez a kabalafigura, Roy, az oroszlán, valamint a különleges kedvezményeket biztosító Royal Családi Klubkártya is hozzájárul! Ha pedig ez mind nem lenne elég, a szálloda a legkisebb vendégeket 12 éves korig térítésmentesen fogadja!
Várja Önöket a visegrádi Royal Club Hotel!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek