Élmények és látnivalók Magyarországon – útikönyv, weboldal, közösségi háló

  A kiadó karácsonyig 20 % kedvezményt biztosít az Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv vásárlóinak ajándék naptárral. A könyv tartalma e-book formában is elérhető.

  Az Élmények és látnivalók Magyarországon címmel megjelent modern, informatív útikönyvet, a hazai tájak bemutatásán túl, 32 térkép és több mint 800 fotóillusztráció színesíti, emellett több mint 70-féle – országszerte mintegy 1300 – tippel teszi élményalapúvá a kiadó. 

  A hazai tájak bemutatásán túl, 32 térkép és több mint 800 fotóillusztráció színesíti a kiadványt.Forrás: Élmények és látnivalók Magyarországon

  A könyv 8 régióra osztja az országot: Budapest és Dunántúli vonzáskörzete, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Balaton és Veszprém, Dél-Dunántúl, Dél-Alföld, Észak-Alföld és a Tisza-tó, Észak-Magyarország. Régión belül tájegységenként mutatja be annak turisztikai kínálatát.
  A megújult Élmények és látnivaló Magyarországon című kötet a 2019 karácsonyi 6000 példányos megjelenését követően a napokban újabb 5000 példányban jelent meg, és ismét kapható könyvesboltokban, illetve megrendelhető a kiadó webáruházában a latnivalokmagyarorszagon.hu weboldalon.

  Tartalomszolgáltatás négy platformonA kiadó stratégiai döntése volt, hogy a frissített tartalommal megjelenő útikönyv mellett a folyamatosan fejlődő, változó belföldi turisztikai kínálatot online eszközökön is megjelentesse: e-book, weboldal és közösségi oldalak.
  A könyv tartalma e-book formátumban régiónként is elérhető, így az utazásunk során mobil eszközön, telefonon, tableten is böngészhető. Alkalmas a felület arra is, hogy az e-bookban elhelyezett linkkel egyes szolgáltatók aktuális ajánlatára irányítsa a felhasználót.
  A e-book verziók letölthetők a kiadó webáruházából, valamint a nagy könyvkereskedői hálózatok online felületeiről, az Apple és Google store-ból.

  A könyv tartalma e-book formátumban régiónként is elérhető, így az utazásunk során mobil eszközön is böngészhető.Forrás: Élmények és látnivalók Magyarországon

  Az útikönyv Látnivalók Magyarországon közösségi oldalának a Facebookon már több mint 32 ezer kedvelője, követője van, és heti rendszerességgel jelennek meg rajta úti tippek, aktualitások, játékok.
  A latnivalokmagyarorszagon.hu az útikönyv tartalma alapján építkezik, de rugalmasabb, a teljességre törekvő tartalomszolgáltatás szándékával, megjelenési lehetőséget kínálva a turisztikai szolgáltatások számára, a webáruházban pedig közvetlenül megvásárolható a kötet.

  A kiadó karácsonyig 20 % kedvezményt biztosít az Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv vásárlóinak ajándék naptárral.Forrás: Élmények és látnivalók Magyarországon

  A weboldal, a közösségi oldal és ez e-book tartalom képes a frissített oldalak megjelentetésére, az útikönyv jó iránytű és útitárs a hazai utazások tervezésekor. Ott a helye minden család és turizmussal foglalkozó szakember könyvespolcán!

  A kiadó karácsonyig 20 % kedvezményt biztosít az Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv vásárlóinak ajándék naptárral.
  RENDELJE MEG ITT!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek