Hajdúszoboszló a reumások Mekkája

  A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett, tágas terekkel, biztonságos körülmények között várja a vendégeket fedett és nyitott gyógyvizes medencéivel.

  A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben érvényes biztosítási kártyával teljeskörűen igénybe vehetőek az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelésekkel évente két alkalommal.Egy kúrában 4 féle gyógytényező vehető igénybe a következők közül: termál gyógymedence, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi masszázs, vízalatti sugármasszázs, vízalatti csoportos torna, komplex gyógyfürdő ellátás. 

  A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben érvényes biztosítási kártyával teljeskörűen igénybe vehetőek az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelésekkel évente két alkalommal.Forrás: Norbert Hevesi/Norbert Hevesi H1 Photo Studio

  A gyógykúra napi csomagára 2020. december 31-ig 1.900 forint hétköznapokon, mely tartalmazza az orvosi vizsgálatot, a fürdőbelépést és akár napi 4 féle kezelést.
  SZÉP kártyát elfogadunk, a kúra mindhárom zsebből fizethető!
  Azok a vendégek, akik már legalább két támogatott gyógykúrán vettek részt, a harmadik kúrától jogosultak 10%-os törzsvendég kedvezményre.

  A gyógykúra napi csomagára 2020. december 31-ig 1.900 forint hétköznapokon, mely tartalmazza az orvosi vizsgálatot, a fürdőbelépést és akár napi 4 féle kezelést.Forrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

  2020. szeptember 15-től december 15-ig kezelőlappal rendelkező betegeinknek az Aqua-Palace Élményfürdő belépőt ajándékba adjuk a kúra ideje alatt heti egy alkalommal hétköznapokon.

  Gyógykúra csomagot igénybe vevők további kedvezményekben is részesülnek:

  - Legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén vasárnap ajándék fürdőbelépő
  - Kezelési napokon a csomagár tartalmaz 1 pohár gyógyteát, vagy Pávai ásványvizet
  - Kezelőlappal 20% kedvezménnyel vehető igénybe az Aqua-Palace Élményfürdő

  Gyógykúra csomagot igénybe vevők további kedvezményekben is részesülnek.Forrás: Norbert Hevesi/Norbert Hevesi H1 Photo Studio

   A gyógyfürdő saját reumatológus orvosai beutaló és várólista nélkül írják fel a kezeléseket.
  További információ a kezelések igénybevételéről és a járványügyi higiénés szabályokról.
  Kapcsolat:
  Tel: 52/558-551
  E-mail: thermaltourist@hungaropsa.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek