Fergeteges hévízi november!

Egyedülálló élményre vágyik? Látogasson el Hévízre és élje át a szabadban úszás örömét a téli időszakban is!

 Lazítson a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termáltavában, melynek vize a hűvösebb hónapokban sem csökken 24 fok alá, majd kapcsolódjon ki egy különleges szauna szeánszon, vagy kényeztesse magát hévízi iszapkezeléssel! Szervezete meg fogja hálálni a gondoskodást! Egy nemrégiben elvégzett felmérés szerint már a pár napos pihenésre érkező vendégek panaszai is jelentősen enyhülnek egy hévízi gyógyvizes fürdőkúra után, egy hosszabb gyógykúra hatása pedig több mint fél éven át érezhető. Mindez elsősorban a Hévízi-tó magas ásványi anyag tartalmának köszönhető, mely számos, főleg mozgásszervi és reumatikus panaszra gyógyír.

Lazítson a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termáltavában.Forrás: Hotel Spa Hévíz

A vendégek pozitív tapasztalatait a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház által végzett tudományos kutatások is alátámasztják. A térdkopásos vendégeket vizsgáló tanulmány egyértelműen bizonyította, hogy a Hévízi-tó gyógyvize a fürdővendégek fájdalmát csökkentette, mozgásfunkcióját javította, és kedvezően befolyásolta az életminőséget rövid és hosszú távon egyaránt. További bíztató kutatások zajlanak a súlyfürdő, a hévízi gyógyiszap és a komplex fizioterápia hatékonyságának alátámasztásáról is.

A vendégek pozitív tapasztalatait a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház által végzett tudományos kutatások is alátámasztják.Forrás: Hotel Spa Hévíz

A Hotel Spa Hévíz**** az egyetlen szálloda a fürdővárosban, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó parkjában található és egész napos tófürdő belépőt biztosít vendégeinek. A Tófürdő szállodájának terápiarészlegén megismerheti a gyógyító hévízi életérzést! A különböző kúracsomagajánlatok arra hivatottak, hogy a megfáradt testet megújítsák, regenerálják. Elsősorban a méltán híres, tradicionális hévízi gyógykúrát alkalmazzák, de az eddig ismert és kedvelt kúrákat speciális gyógyprogramokkal is kiegészítették.

A Hotel Spa Hévíz**** az egyetlen szálloda a fürdővárosban, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó parkjában található.Forrás: Hotel Spa Hévíz

Hévízen a tradicionális kezelések mellett a legújabb wellness trendeknek megfelelő eljárások biztosítják az Ön felüdülését akkor is, ha csak egy hosszú hétvégére érkezik a híres fürdővárosba.
A novemberi hónap fergetegesnek ígérkezik az Ön számára, amikor is 10.000 érvünk van arra, hogy bennünket válasszon! A hévízi árzuhanás során pihenéséhez egész napos tóbelépő is jár!

Hévízen a tradicionális kezelések mellett a legújabb wellness trendeknek megfelelő eljárások biztosítják az Ön felüdülését.Forrás: Hotel Spa Hévíz

Mi tudjuk, mitől lesz fergeteges az Ön utazása!Jöjjön el hozzánk Ön is, és próbálja ki a páratlan élményeket kínáló hévízi szolgáltatásokat!

Jöjjön el hozzánk Ön is, és élvezze a természet közelségét!Forrás: Hotel Spa Hévíz
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek