Zalakaros Kidness - Egész évben gyereknap

Fedezd fel Zalakarosról a Balaton nyugati csücskét! Várnak az őszi kidness élmények a térség gyermekparadicsomában!

Ha gyerekkel utazol, programból sosem elég. Csak rád vár, hogy felfedezd a Nyugat-balatoni térség legjavát! Mindezt honnan érdemes tenni? Hát persze, hogy Zalakarosról, a családok kedvenc téli-nyári üdülőhelyéről a Kis-Balatonnál, ahol gyerekbarát élményfürdő és remek hotelek várnak.

Mi is az a Kidness? Nagyjából ugyanaz, mint a felnőtteknek a wellness.Forrás: Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft.

Mi is az a Kidness? ... nagyjából ugyanaz, mint a felnőtteknek a wellness. Egyszóval öröm, szórakozás, azok a pillanatok, amikor valóban felhőtlenül jól érzed magad. Tedd mindezt úgy, hogy egy őszi Kidness Túrafüzet segítségével barangolod be a legjobb helyeket. Fedezd fel a legjobb játszótereket, túrázz az erdőben, díjnyertes tanösvényeken, mássz fel a kilátó tetejére, próbáld ki az élményfürdőben a gyerekszaunát, majd a füzetben szereplő kvíz kitöltésével egy meglepetést is kapsz a szervezőktől. Jól hangzik, ugye?

Fedezd fel a legjobb játszótereket, túrázz az erdőben, díjnyertes tanösvényeken vagy mássz fel a kilátó tetejére!Forrás: Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft.

... és még ezt is lehet fokozni szuper előnyökkel, ajándékokkal, amelyeket vétek lenne kihagyni! Válts belépőt a Zobori Élményparkjába, ahol Kidness Túrafüzeteddel autmomatikusan tesztelheted a hullámvasutat.

Pezsdítsd fel az őszt Kidness Élményekkel, kirándulásokkal, bringatúrákkal, kulturális programokkal, természettúrákkal. Kalandozz az ország legmenőbb élményparkjában, csobbanj a zalakarosi fürdőben, ahol a családi wellness teszi fel az i-re a pontot.

#FÜRDŐZZZALAKAROS

A Zalakarosi Fürdőben remek programokkal készülnek a Halloweenre!Forrás: Meszaros Renato

Gyerekeknek kidness, felnőtteknek wellness! Kétezer méter mélyről feltörő, gőzölgő forró víz, izzó lávakövek a szaunavilágban, pörgő törölközők a ceremóniákon, wellness és gyógyászati kezelések, amelyekkel újjászületik a test és a lélek is. Ez a négyévszakos Zalakarosi Fürdő, amelynek négyévszakos gyermekvilága igazi paradicsom: rengeteg játék, vízi élményelem, gyermekszauna, csúszda, szórakozás, vetélkedő várja a kicsiket, ahol már gőzerővel, tökös Kidness programokkal készülnek a Halloweenre!

#KALANDOZZZOBORI ÉLMÉNYPARK

Zobori Élménypark, ahol egy kicsit mindig gyerek maradsz!Forrás: Zobori KalandoZoo Kft.

... ahol egy kicsit mindig gyerek maradsz! Időjárástól függetlenül folytatódnak a kalandok ősszel is Zalaszabarban, ahol az őszi szünet végéig kint és bent is dübörögnek a játékok. Hullámvasút, csúszdák, szabadesés torony, VR játékok, szabaduló szoba, és rengeteg élmény várja az egész családot hétvégeken. Szülinapi buli, kirándulás kis családdal, nagy családdal, barátokkal, osztályoddal, itt a helyed, hiszen #zoboriznimenő!

#AKTÍV

Akár bicikli, akár egy kiadós séta, ez a hely feltölt!Forrás: (c)2014 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

Pattanj bringára, és fedezd fel a Kis-Balaton megszámlálhatatlan csodáját! A kerékpárút közvetlenül a víz mentén visz, így testközelből figyelheted a madarakat, és a páratlan élővilágot.
Vár a különleges Termáltó és ökopart Zalakaroson, ahol egy kiadós séta, vagy kocogás közben gyönyörködhetsz a tavirózsákban, sétálgathatsz az Éger tanösvényen, töltekezhetsz a hangok pavilonjában, és a reggeli befelé figyeléshez nem is lehetne tökéletesebb hely, mint a fények meditációs tere.

WEST OF BALATONÖsszehoztuk a nyugati part négy legjobb látogatóhelyét 20% kedvezménnyel!

Összehoztuk a nyugati part négy legjobb látogatóhelyét 20% kedvezménnyel!Forrás: Zobori KalandoZoo Kft.

A Zalakarosi Fürdő, a Zobori Élménypark, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Kis-balatoni látogatóhelyein nem kell mást tenned, mint belépőt váltani.
A jegyed hátuljára mindenkinél egy 20% kedvezményre feljogosító pecsétet kapsz. Ezt mutasd fel a listából egy másik hely pénztárában, és máris tiéd a kedvezmény. A családi sütizés árát már megtakarítottad. Jól hangzik, ugye?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek