Ha Balaton, akkor Hajózás!

  Ősszel is kapcsolódjon ki sétahajóink fedélzetén vagy kiránduljon menetrendi hajóinkkal, hisz az élményhez HAJÓ visz!

  A Balatoni Hajózási Zrt. ősszel is hajóprogramokkal várja a kicsiket és nagyokat a Balatonon. Programkínálatunkból minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Egészen október 25-ig indulnak főbb útvonalainkon a településeket összekötő menetrendi hajójárataink, melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek, turisztikai célpontok. Társaságunk által üzemeltetett komphajókkal a túlpart csak 8 perc! Válassza hajójáratainkat! 

  Komphajókkal a túlpart csak 8 percForrás: Picasa

  Programhajó kínálatunkban 1 órás sétahajójáratok indulnak több kikötőből az ősz folyamán. A gyerekek számára további meglepetést tartogatunk idén is, a Playmobil gyerekjegy megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyermekutasaink.

  A Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország ősszel is vár! kampányának keretében 2020. szeptember 9. és október 15. között most 15% kedvezménnyel utazhatnak a BAHART sétahajóin vagy a települések közötti menetrendi hajójáratokon! A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenni, mint a BAHART honlapjáról letölteni vagy kinyomtatni a kupont, majd azt jegyvásárlásnál bemutatni.

  2020. szeptember 9. és október 15. között most 15% kedvezménnyel utazhatnak a BAHART sétahajóinForrás: Balatoni Hajózási Zrt.

  További szolgáltatásokkal is várjuk a Balatonhoz érkező vendégeket. Minden hajón, valamint hajóállomáson igénybe vehető az ingyenes WIFI internet szolgáltatás, nem csak az utasoknak, de a kikötőkbe kilátogatóknak is. Menetrendi hajóra és kompra szóló menetjegyekkel együtt átadott kuponfüzetünkkel a Balaton-parti településeken működő partnerek ajánlatait, kedvezményeit kapják meg utasaink. A BAHART Ajándékkártyával hajós élményeket ajándékozhat Szeretteinek! Egy élménnyel feltöltött kártya mindig jó ajándék!

  Az utazási élmény fokozása érdekében hajóik fedélzetén olyan plakátokat helyeztünk el, amelyek az adott hajó történetét, valamint a Balaton-parti településeket és azok látnivalóit is bemutatja. A plakátokon található ún. QR kód mobiltelefonnal történő beolvasásával gyorsan elérthetők a tájékoztató hanganyagok, melyek az utazás alatt is lejátszásra kerülnek. A hajók többségre TV készülékeket, kijelzőket is kihelyeztünk, ezeken az utasok megnézhetik a Balaton-parti települések bemutatkozó filmjeit, valamint a BAHART és a Magyar Turisztikai Ügynökség imázsfilmjeit is.

  Felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait!Forrás: Stadler_Istvan

  Társaságunk hajóflottájának bérbeadásával, rendezvények szervezésével is foglalkozik, így felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait! Különleges helyszínt ajánlunk különleges alkalmakra!

  Hajójáratainkról és hajóprogramjainkról a BAHART Ügyfélszolgálaton keresztül, valamint honlapunkon tájékozódhatnak.
  www.bahart.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!