INDIÁN NYÁR a Hotel Sopronban!

Énidőre van szüksége? Kilépne a mókuskerékből és nyugodt körülmények között pihenné ki a mindennapok zűrzavarát? Hotel Sopron ősszel is remek ajánlatokkal várja!

Az ősz az egyik leg magával ragadóbb látvány Sopronban. A zöld levelek megszínesednek, sajátos hangulatot árasztanak az erdők s mezők. Csodálatos színek, bódító illatok lepik el a várost, ragyognak a fák, sajátos színeket festve a a házak homlokzatára, örök emléket nyújtva a promenádra kelőnek. Aki Sopronba látogat ebben az évszakban, újult erővel térhet haza otthonába. 

Csodálatos színek, bódító illatok lepik el Sopron városátForrás: Hotel Sopron

Sopron egyetlen nagyméretű négycsillagos szállodája, két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja vendégeit. A hotel szobái kivételes kilátást nyújtanak Sopron jelképére a Tűztoronyra és a történelmi belvárosra, feledhetetlen élményt kínálva az itt pihenő vendégeknek.

Felhőtlen kikapcsolódas, örök emlék... Mit is jelent?
Jakuzzi? Szauna? Masszázs? Csodás panoráma? Igen! Hotel Sopronban mindezt megtalálja!

Jakuzzi? Szauna? Masszázs? Csodás panoráma? Igen! Hotel Sopronban mindezt megtalálja!Forrás: Hotel Sopron

Szállodánk 3. emeletén, városi panorámás látvány wellnessünk ősszel is várja vendégeit, modern környezetben, finnszaunával, gőzkabinnal, pezsgőfürdővel, fitneszteremmel, masszázs szolgáltatással.

Szenvedélye a gasztronómia, különlegességre vágyik?
ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró

Szenvedélye a gasztronómia, különlegességre vágyik?Forrás: All rights reserved./@Szindbadazutazo

Szállodánk a'la carte étterme szeretné mindazokat vendégül látni, akik a minőségi gasztronómia hívei. Nálunk megtalálható mind a hazai, mind a nemzetközi ételek széles skálája. Számunkra természetes, hogy kiváló nyersanyagokkal dolgozunk, alapozva a helyi, és magyar alapanyagokra, mely tökéletesen megtestesítheti a Fine Bisztró jelleget.

Jöjjön el hozzánk, zárja méltóképpen a nyári szezont!Forrás: Hotel Sopron

Jöjjön el hozzánk, zárja méltóképpen a nyári szezont s köszöntse új energiákkal az Indián nyarat! Páratlan árakkal, különleges szolgáltatásokkal várjuk!

Foglalás: https://hotelsopron.hu/online-foglalas

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek