Helló nyár – Hello KIDNESS!

Csekkolj be Magyarország kedvenc családbarát városában, Zalakaroson, ahol egész évben gyereknap van! Maxold ki a nyarat! Szerezd be KIDNESS igazolványod és legyél tagja egy szuper csapatnak!

A KIDNESS igazolvány birtokában számtalan előnyhöz juthattok, többek között tesztelhetitek az ország egyetlen hullámvasútját, és most egy Kidness strandlabdával is meglepnek benneteket a Zalakarosi Fürdőben.

Igazi gyerekparadicsom
Családbarát hotelek, játszóterek, kerékpárutak, felfedezésre váró vadregényes tanösvények, Magyarország egyik legnagyobb négyévszakos családi fürdője, kalandokkal teli gyerekvilágával, csúszdaparkkal, élménystranddal, és jobbnál- jobb programokkal..

Magyarország egyik legnagyobb négyévszakos családi fürdője, kalandokkal teli gyerekvilágával, csúszdaparkkal, élménystranddal, és jobbnál- jobb programokkalForrás: (c) 2014 www.csepregiphotography.hu/Photographer: Csepregi Tibor

Pattanj kocsiba, pötyögd be a naviba a Zobori Élményparkot, és irány a Kis-Balaton mellett fekvő kis falu, Zalaszabar, amely a fürdővárosból pár perc alatt elérhető.

Tengernyi élmény - egy igazolvány!
Ez Nektek szól! Foglaljatok zalakarosi KIDNESS szállodába, vagy váltsátok ki KIDNESS igazolványotokat a Tourinform irodában, és legyetek egy VIP klub tagjai. A programban résztvevő szállodák listájáért kattints ide!

Díjmentesen tesztelhetitek a szezon fő attrakcióját, a Zobori Élménypark hullámvasútjátForrás: Zalakarosi Fürdő

Díjmentesen tesztelhetitek a szezon fő attrakcióját, a Zobori Élménypark hullámvasútját, a Zalakarosi Fürdőben Kidness strandlabdával várnak Titeket, valamint számos más upgrade-re is jogosultak lehettek az igazolvány birtokában.

Sőt, ha ez nem lenne elég, év végén a KIDNESS igazolvány tulajdonosok regisztrációt követően egy nyereményjátékban is részt vesznek, ahol családi nyaralást, KIDNESS bringát, görkorit, vagy hátizsákot nyerhetnek.

Értékes nyeremények

Minden KIDNESS igazolvány sorszámával a nyereményjátékra is lehet regisztrálniForrás: Britney Latimer

Minden KIDNESS igazolvány sorszámával a nyereményjátékra is lehet regisztrálni, ahol értékes, egyedi KIDNESS ajándékokat nyerhettek! A játék részleteit a weboldalon találod!

1. Díj: KIDNESS bringa + 4* wellness hétvége félpanzióval
2. Díj: KIDNESS görkori + 3* wellness hétvége félpanzióval
3. Díj: KIDNESS hátizsák + wellness hétvége 4 *-os apartmanban, önellátással

Kalandra fel!
LINK: www.zalakaros.hu/kidness

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek