Ha Balaton, akkor Hajózás!

Hajóprogramok az egész családnak a Balaton közepén!
Kapcsolódjon ki sétahajóink fedélzetén, vegyen részt egy varázslatos programon, szórakozzon a Balaton közepén vagy kiránduljon menetrendi hajóinkkal, hisz az élményhez HAJÓ visz!

A Balatoni Hajózási Zrt. idén is színes hajóprogramokkal várja a hajózási főszezonban a kicsiket és nagyokat a Balatonon. A sokszínű programkínálatunkból minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 16 kikötőből indulnak a településeket összekötő menetrendi hajójárataink, melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek, turisztikai célpontok. Társaságunk által üzemeltetett komphajókkal a túlpart csak 8 perc! Válassza hajójáratainkat! 

Komphajókkal a túlpart csak 8 percForrás: Picasa

Programhajó kínálatunkban 1 órás sétahajó, 1 órás sétahajózás naplementében, esti badacsonyi kirándulás, bulihajó és Varázshajó programokkal várjuk Utasainkat. A gyerekek számára további meglepetést tartogatunk idén is, a Playmobil gyerekjegy megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyermekutasaink.

A Balatoni Hajózási Zrt. ismét csatlakozott az országos, „Hol vagy, Kajla?" elnevezésű kampányhoz. A promóció keretében július 1. és augusztus 31. között minden 6-11 éves kor közötti gyermek, Kajla Útlevelét és diákigazolványát felmutatva díjmentesen veheti igénybe a BAHART településeket összekötő menetrendi hajójáratait.

1 órás sétahajó, 1 órás sétahajózás naplementében, esti badacsonyi kirándulás, bulihajó és Varázshajó is található a programok közöttForrás: Picasa

A Magyar Turisztikai Ügynökség Visszajövünk! kampányának keretében 2020. június 1. és augusztus 15. között most 15% kedvezménnyel utazhatnak a BAHART sétahajóin vagy a települések közötti menetrendi hajójáratokon! A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenni, mint a BAHART honlapjáról letölteni vagy kinyomtatni a kupont, majd azt jegyvásárlásnál bemutatni.

További szolgáltatásokkal is várjuk a Balatonhoz érkező vendégeket. Minden hajón, valamint hajóállomáson igénybe vehető az ingyenes WIFI internet szolgáltatás, nem csak az utasoknak, de a kikötőkbe kilátogatóknak is. Menetrendi hajóra és kompra szóló menetjegyekkel együtt átadott kuponfüzetünkkel a Balaton-parti településeken működő partnerek ajánlatait, kedvezményeit kapják meg utasaink. A BAHART Ajándékkártyával hajós élményeket ajándékozhat Szeretteinek! Egy élménnyel feltöltött kártya mindig jó ajándék!

A BAHART Ajándékkártyával hajós élményeket ajándékozhat SzeretteinekForrás: Balatoni Hajózási Zrt.

Az utazási élmény fokozása érdekében néhány újdonsággal is készült Társaságunk az idei szezonra. Hajóik fedélzetén olyan plakátokat helyeztünk el, amelyek az adott hajó történetét, valamint a Balaton-parti településeket és azok látnivalóit is bemutatja. A plakátokon található ún. QR kód mobiltelefonnal történő beolvasásával gyorsan elérthetők a tájékoztató hanganyagok, melyek az utazás alatt is lejátszásra kerülnek. A hajók többségre TV készülékeket, kijelzőket is kihelyeztünk, ezeken az utasok megnézhetik a Balaton-parti települések bemutatkozó filmjeit, valamint a BAHART és a Magyar Turisztikai Ügynökség imázsfilmjeit is.

Különleges helyszín különleges alkalmakraForrás: Stadler Lstvan

Társaságunk hajóflottájának bérbeadásával, rendezvények szervezésével is foglalkozik, így felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait! Különleges helyszínt ajánlunk különleges alkalmakra!
Hajójáratainkról és hajóprogramjainkról a BAHART Ügyfélszolgálaton keresztül, valamint honlapunkon tájékozódhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek