Aktív pihenés és wellness Zalakaroson

Aktív pihenés, wellness és gasztroélmények a Kis-Balaton vonzásában! Zalakaroson és környékén érintetlen tájakat fedezhetünk fel és luxus körülmények között pihenhetünk.

Mindannyian szeretnénk a nyaralás alatt valódi élményeket szerezni, amelyekre egész évben emlékezhetünk.

Az egyik legfontosabb szempont a megfelelő szállás kiválasztása, ahol tökéletes kényelemben pihenhetünk a kalandos napok után.

Ha a környékre tervezzük nyaralásunkat, bízzuk magunkat bátran a Park Inn by Radisson Resort and Spa Zalakaros csapatára, hiszen ők az aktív pihenés és a wellness-hétvégék igazi szakértői!

A környék természeti és kulturális látnivalóit akár kerékpáron is felfedezhetjükForrás: Park Inn by Radisson Resort and Spa

Ráérős, gazdag büféreggeli biztosít elegendő energiát az aktív napokhoz, akár a Zalakarosi fürdő vizes kalandjaira, vagy izgalmas túrákra vállalkozunk. Egy könnyű, egészséges ebédre is betérhetünk a szálloda kiváló éttermébe, ahol svédasztalos finomságokból válogathatunk.

Tippünk: az édességek kihagyhatatlanok! Az eseménydús nap történéseit kellemes vacsora mellett beszélhetjük meg egy gyümölcsös limonádé vagy egy színes koktél társaságában.

A szálloda szakértő csapata minden étkezésnél kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az étel-intoleranciákkal kapcsolatos egyedi kérések maximálisan teljesüljenek, hogy az itt töltött idő lemondások nélkül, felhőtlenül teljen mindenki számára.

Modern, elegáns környezetben élvezhetjük a 4*-os gasztrokalandokatForrás: Park Inn by Radisson Resort and Spa

Zalakarossal kapcsolatban talán elsőként jut eszünkbe a Zalakarosi Fürdő, ahol rossz idő esetén is feltöltődhetünk a beltéri gyógyvizes medencékben illetve a fedett családi részlegen. A Park Inn szállodából fedett, fűtött folyosón keresztül juthatunk el a fürdőbe, így télen is tökéletes kényelemben wellnesselhetünk. Gyógyászati kezelésekkel sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért, a szauna-rajongóknak pedig kötelező célpont a 2019-ben átadott, káprázatos szauna-világ. Makulátlan tisztaságú medencékben pancsolhatunk a strandon, az emlékezetes csúszásokról pedig az Adrenalin csúszdapark gondoskodik, ahol közel 20 m indítómagasságból és akár 70 km/órás sebességgel is száguldhatunk.

A Zalakarosi Fürdőt fedett folyosón keresztül közelíthetjük meg közvetlenül a szállodábólForrás: Park Inn by Radisson Resort and Spa

Az aktív pihenés szerelmesei a szállodától aká gyalogosan vagy biciklivel is elérhető távolságban jellegzetes zalai dombokat, izgalmas túraútvonalakat és csodás erdei búvóhelyeket fedezhetnek fel.

A kirándulásokhoz megfelelő járgány kiválasztásában a recepción kérhetünk segítséget, a szállodában is van lehetőség kerékpár kölcsönzésre, nem szükséges saját bringával érkeznünk. 

Valódi élményekkel teli pihenés a Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros-banForrás: Park Inn by Radisson Resort and Spa

Babakocsival ideális kirándulóhely a Termáltó- és Ökopark, ahol játszótér, tanösvény, labirintus és a hangok pavilonja szórakoztatja a kicsiket. Az Erdész-kilátót is érdemes meglátogatni, hiszen a 23 méteres legfelsőbb szintről az erdők fölött akár a Balaton északi partjáig is elláthatunk. Kisgyerekkel nyaralóknak szintén szuper útvonal a Csiga-túra tanösvény, a 1,2 km-es távot kb. kb. 1 óra alatt kényelmesen teljesíthetjük, miközben interaktív élményelemek - relaxációs hullámpadok, hangostábla madarak énekével, kockaforgatós játékok - segítenek közelebb kerülni a természethez kicsiknek és nagyoknak.

Fantasztikus energiákkal töltődhetünk fel a közeli Kőszikla-szurdok katlanjánál, és legyőzhetjük tériszonyunkat az izgalmas, létrás szakaszokon. Nem kell a kőzetek szakértőinek lennünk, hogy a különleges homokkő képződmények elvarázsoljanak minket. Szintén Nagybakónak környékén találjuk a Szent György vonalaknak nevezett energiamezőt.

Stílusos, vidám, extra kényelmes szobákban lazíthatunk a nap végénForrás: Park Inn by Radisson Resort and Spa

Tartalmas, természetközeli program a Kányavári-sziget felfedezése, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a Fenyvespusztai Állatsimogató és a zalaújlaki Öröm-hegy is. A Kis-Balaton Látógatóközpontban és az általuk szervezett szakvezetéseken a természetvédelmi terület tiszteletben tartásával tudhatunk meg többet az itt élő ritka állat-és növényvilágról.

Páratlan élményekben lehet részünk, ha Zalakarosra látogatunk és felfedezzük a környéket, betérünk kis borospincékbe, felfrissülünk a Zalakarosi Fürdőben és élvezzük a Park Inn by Radisson Resort and Spa Zalakaros szálloda nyújtotta 4*-os kényelmet. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek