Mit viseljek túrázáshoz?

Most, hogy végre itt a nyár, és nem kell többé sem a négy fal közt, sem a városban ücsörögni, sokan vannak, akik hosszabb-rövidebb kiruccanásokat terveznek a természetbe. A túrázás az egyik lehető legjobb időtöltés, hisz nem kell hozzá sok minden, és az a pár dolog is bárki számára hozzáférhető.

Advertisement

A természetjárásban az a legjobb, hogy rengeteg vállfaja van, így mindenki megtalálja a hozzá illőt. Kóborolhatunk magányosan erdei ösvényeken, ha épp egyedül szeretnénk lenni, sátorozhatunk a barátokkal vagy a családdal, de aki valami különlegesre vágyik, annak érdemes kipróbálnia az éjszakai túrázást is. 

Kóborolhatunk magányosan erdei ösvényeken, sátorozhatunk a barátokkal vagy a családdal, de aki valami különlegesre vágyik, annak érdemes kipróbálnia az éjszakai túrázást is.Forrás: Auchan Magyarország Kft.

Holland minőség  

A NOMAD© túrafelszerelései közt bárki megtalálja azt, amire szüksége van: fejlámpát a sötét erdőbe, hálózsákot a hűvös éjszakákra vagy hátizsákot akár gyerekeknek is. Négy évtizedes tapasztalatuk révén az egész családot túraeszközök és utazási kellékek széles választékával segítik, termékeik a szó szoros értelmében világhírűek, megjárták a csúcsokat hegymászó expedíciók keretén belül és a Párizs-Dakar Rally homokdűnéit, sőt az északi sarkra is magukkal vitték őket a merészek, hisz az összes termék vízhatlan és időtálló anyagokból készült.

A NOMAD© túrafelszerelései közt bárki megtalálja azt, amire szüksége van.Forrás: Auchan Magyarország Kft.

Az 1978-ban kifejlesztett 3D Helixthermo® bélés felnőttet és gyereket egyaránt megvéd a hidegtől, a belőle készült kompakt és könnyű hálózsákokat bárki könnyen magával tudja vinni túrázni. A NOMAD© mérnökei azért munkálkodnak állandóan új technológiák kifejlesztésén, hogy termékeik még strapabíróbbak és könnyebbek legyenek a korábbiaknál, és hogy minél hosszabb ideig használhassák őket a vásárlók.

Végig önnel vándorol

Ha túrázáshoz szeretne felszerelkezni, vagy csak a meglévő eszközeit egészítené ki, tegyen egy próbát az Auchanban.Forrás: Auchan Magyarország Kft.

Szóval ha természetjárásra szeretnéd felszerelni a családot, vagy a meglévő eszközeidet kiegészíteni, tégy egy próbát az Auchanban, ahol a NOMAD© termékcsalád számos darabja megtalálható egy kedvező promóció keretén belül 2020. október 14-ig. Akár 80% kedvezménnyel vásárolhatod meg a termékeket, ha használod Digitális matricáidat! Ehhez bővebb infót az auchan.hu/nomad oldalon találsz. Túrázz a családdal, túrázz a NOMAD©-dal!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek