Ez az év sem telhet el a Hungarospa nélkül!

A hatalmas hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban biztonságban nyaralhatnak a családok, a távolságtartás nem okoz problémát.

A gyönyörűen parkosított hajdúszoboszlói strand területén szórakozást 15 élménymedence biztosítja, köztük a homokos fövenyű mediterrán tengerpart. A legkisebbeknek pancsoló- és gyerekmedencék, játszóterek, míg a nagyobbaknak hullámverés, vízi-sport pályák, sodróvíz zóna nyújt szórakozást. 

A szórakozást 15 élménymedence biztosítjaForrás: Hungarospa Hajdúszoboszló

A kalandvágyók nem hagyhatják ki a csúszdaparkot. A strand területén belül található Aquaparkba strand-Aquapark komplex jeggyel lehet belépni. A csúszdaparkban 15 féle óriáscsúszda közül választhatnak a lesiklás szerelmesei. A gyermekeket kalandmedencék, mini csúszdák várják.

A Gyógyfürdőben a gyógyulni, ellazulni vágyók újra megmártózhatnak a gyógyvizes medencékben. Az egészségbiztosítás által támogatott kezelések teljes körűen igénybe vehetők.

A gyermekeket kalandmedencék, mini csúszdák várják.Forrás: Norbert Hevesi/Norbert Hevesi H1 Photo Studio

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő exkluzív élménymedencéivel, gyerekvilággal, wellness és fitness szolgáltatásokkal várja rossz idő esetén is a vendégeket.

"A fürdő szállodája, a szálloda fürdője!"

A Hungarospa Thermal Hotel*** Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodája alapszolgáltatásként biztosítja vendégeinek a korlátlan belépést a strandfürdőbe.

Íme a homokos fövenyű mediterrán tengerpart.Forrás: Hungarospa Hajdúszoboszló

Ajánlat: 2020.06.17-08.31 között 14.900 Ft-tól/fő/ éjszaka.

www.hungarospa.hu/hotel Tel: +36 52 558-553 e-mail: hotel@hungarospa.hu

A fürdő kempingje: Thermal Camping

A Thermal Campingből közvetlen átjárás biztosított a strandra. A kempingben mobilházak, sátor- és lakókocsihelyek áram és ivóvíz csatlakozási lehetőséggel várják a vendégeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek