Travelo gyorssegély a turisztikai vállalkozásoknak

Nyár végéig ingyenes ajánlati megjelenés utazási irodáknak, szálláshelyeknek díjmentes hirdetési lehetőség.

A Travelonál - mint a legjelentősebb nagyközönségnek szóló hazai online utazási magazinnál - nagyon gyorsan érzékeltük, hogy az utazási szakma milyen nehéz helyzetbe került az elmúlt hónapokban. Azok a vállalkozások, szervezetek, melyek a frontvonalban dolgoznak a turizmusban ebben az időszakban minden lehetséges bevételtől elestek, és még most, az enyhítések életbelépésével is kétséges számukra az idei szezon, az idei év kimenetele.

Az online médiában ezzel szemben a bezártság miatt megnövekedett internethasználat és a híréhség következtében soha nem látott mértékben és intenzitással emelkedtek a nézettségi számok. A Travelo.hu átlagos 5-600 ezer fős havi egyedi látogatószáma márciusban 900 ezer fölé emelkedett. Jelenleg is meghaladja a 700 ezret, és prognózisunk szerint ez a felhasználói tábor úgy tűnik végleg velünk is marad.*

Úgy érezzük, hogy ebben a helyzetben nemcsak kötelességünk segíteni régi és jelenlegi partnereiket, hanem saját érdekünk is, hogy tevékenyen részt vegyünk a turisztikai szakma megmentésében. Ezért kidolgoztunk két olyan együttműködési csomagot is, mely ma a szállásfoglalási és utazásközvetítési piacon a kiemelkedően kedvező feltételekkel áll a turizmus szereplőinek rendelkezésére.

A szálláshelyek részére újranyitjuk meglévő - néhány éve nem használt, de most aktualizált - szállásfoglalási rendszerünket, és bevezetjük a rendszerbe az ajándékutalvány (voucher) értékesítési lehetőséget is. A partnerek alapdíjmentesen, 12 % + Áfa jutalék ellenében csatlakozhatnak az értékesítési felületünkhöz szálláshelyükkel az alábbi regisztrációs linken. Az újraindulást segítendő minden, 2020. június 15-ig regisztráló és szerződő szálláshely részére bruttó 300.000 Ft értékű kommunikációs csomagot biztosítunk a Travelo.hu felületein.

Az utazási irodák részére augusztus 31-ig tartó díjmentes csatlakozási és ajánlat elhelyezési lehetőséget biztosítunk, az év végéig fennmaradó 4 hónapra pedig 120.000 Ft + ÁFA/ 4 hó ellenében kínálunk folytatást az utazásszervezők részére.

Azok a vállalkozások, akik szeretnének élni a lehetőséggel, jelentkezzenek account manager kollégáinknál!

* A Travelo.hu látogatottsága a DKT-Gemius 2020. áprilisban auditált adatai alapján 712.853 real user volt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek