Minden évszakban a Dunakanyarban!

A Dunakanyar látványa, a Visegrádi Vár közelsége, a Lepence SPA selymes és gyógyító erejű vize minden évszakban kellemes kikapcsolódást ígér az egész családnak. Mindez együtt, a Thermal Hotel Visegrád****superior kényeztetésével, garantáltan felejthetetlen élményt biztosít.

Minden évszakban jó választás a Thermal Hotel Visegrád***superior

Minden szezonban van minimum egy hétvége, amikor betelik a pohár a nagyvárosi zűrzavarral és csak arra vágyunk, hogy elszabaduljunk otthonról. Egyedül, párban vagy az egész családdal, mindegy csak ki a szabadba, a csöndes természetbe. 

Egyedül, párban vagy az egész családdal, a Thermal Hotel Visegrád minden évszakban jó választásForrás: Nanasi Pal

A Dunakanyar szépsége és gazdag történelmi múltja varázslattal teli. Érkezhetünk földön vagy vízen, –merthogy Budapestről minden nap reggel 9-kor indul hajó a Vigadó térről és 12 óra 20 perckor köt ki Visegrádon –, de az biztos, ha egyszer itt járunk, akkor minden évszakban kedvünk lesz visszatérni, hiszen minden alkalommal más arcát mutatja ez a történelmi kisváros a Duna partján.

érdemes visszatérni, hiszen minden alkalommal más arcát mutatja ez a történelmi kisváros a Duna partjánForrás: Thermal Hotel Visegrád Zrt.

Legyen akár kellemes indiánnyár, vagy havas tél, akár illatos tavasz vagy napsütéses nyár, mindenki találhat magának érdekes időtöltést a városban. Választhatjuk, hogy elsétálunk először a Visegrádi Turisztikai Információs Irodához, ahol a kézműveseket is meg lehet nézni munka közben, és utána vehetjük utunkat a Királyi Palota és a Mátyás Király Múzeum vagy a Fellegvár felé. Már messziről hallhatjuk nyáron a lovagi torna hangjait az Alsóvár szabadtéri színpadától, a téli időszakban pedig a Salamon toronyban várják a vendégeket finom gőzölgő forralt borral és teával. A kulturális programok után a Történelmi Játszótérre mehetünk a gyerekekkel kikapcsolódni, de a Fellegvár melletti bob-, canopy, vagy kalandpályát sem érdemes kihagyni.

A gyerkőcökre is számos kikapcsolódási lehetőség várForrás: Thermal Hotel Visegrád Zrt.

A nagy séta után nem vágyunk másra, csak hogy elfoglaljuk a szállásunkat. A Thermal Hotel Visegrádban, a családi szoba a legjobb választás, ha a gyerkőcökkel együtt utazunk. Ez lényegében két tágas, kétágyas szoba, köztük egy ajtóval. Így együtt lehet az egész csapat, de mégis van lehetőség egy kis elkülönülésre.

A családi szobában együtt lehet az egész csapatForrás: Thermal Hotel Visegrád Zrt.

A legjobb az egészben, hogy a gyerekekre izgalmas programok várnak, télen-nyáron egyaránt, a hét minden napján. A szálloda kabalafigurája, Visi Mókus szórakoztatta őket a játszóházban, vagy a szabadtéri játszótéren, de a reggelinél és a vacsoránál is találkozhattak vele. Az animátorokkal kézműveskedhetnek, vízi játékokkal szórakozhatnak, a kiemelt időszakokban, mint iskolaszünetek, nyári időszakok, bábszínház és interaktív bemutatók, koncertek is vannak repertoáron. De a gyermekek kedvence a mini disco, előtte a csillámtetoválással sem elhanyagolható. A programok alatt a felnőttek felszabadultan élvezhetnek egy-egy páros masszázst, vagy kipróbálhatják a bártenderek mesés koktéljait a bárpultnál.

A szálloda kabalafigurája, Visi Mókus szórakoztatja a kicsiketForrás: Thermal Hotel Visegrád Zrt.

A wellness részleg minden korosztály részére felhőtlen kikapcsolódást nyújt. A meleg vizes medencék, az élmény medencék, a gyermek- és úszómedence, továbbá a nyári időszakban az Acapulco strandmedence a hozzá tartozó napozó terasszal áll a felnőttek és gyermekek rendelkezésére. A szauna, a gőzkamra és a pihenőszoba pedig teljessé teszik az élményt a család felnőtt tagjai számára. A gyerekekre még vár a játszószoba, a nagyobbak pedig az X-Box részlegen találhatnak játékokat. A szálloda közvetlen szomszédságában található Gokart pályát se hagyjuk figyelmen kívül, mely a téli időszakban jégpályával kiegészülve áll a családok rendelkezésére.

A wellness részleg minden korosztály részére felhőtlen kikapcsolódást nyújtForrás: Thermal Hotel Visegrád Zrt.

Tavasztól késő őszig, míg az időjárás engedi bérelhetünk kerékpárokat a hoteltől. Tíz kerékpár közül választhattunk, a flottában volt férfi, női és gyermek kerékpár is, és így két keréken is bejárhatjuk a várost és a Dunakanyart. Elkerekezhetünk az Apátkúti-völgybe, megnézhetjük az erdei iskolát és a Pisztrángos tavat, ahol akár magunk horgászhatjuk ki az ebédre valót. majd visszatérve a hotelbe a medencékben frissülhetünk fel és élvezhetjük a semmittevést.

Link:
www.thv.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek