Ahol négy napig minden az utazásról szól

Hazánk elsőszámú turisztikai kiállítása a 43. alkalommal várja az utazás szerelmeseit a Hungexpo-n.

A jövő héten, február 27-én nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt az idei Utazás kiállítás. A rendezvény 250 kiállítót vonultat fel 40 országból, melyek között 20 önálló ország bemutatkozása is megtekinthető. 

A rendezvény 250 kiállítót vonultat fel 40 országból, melyek között 20 önálló ország bemutatkozása is megtekinthetőForrás: HUNGEXPO Zrt.

A kiállítás idei belföldi díszvendége Eger és térsége, külföldi díszvendége pedig Olaszország. Az előbbi bor- és sörkóstolásokkal, illetve VR túrával várja a látogatókat, míg utóbbinál mindenkit a hamisíthatatlan olasz életérzés vár. A házigazda város szerepét a megszokott módon Budapest tölti be, aki megjelenését a kultúra, első sorban a fesztiválok, és vallás köré szervezi.

Számos színpadi program várja az érdeklődőketForrás: HUNGEXPO Zrt.

A látogatókat számos program és látványosság várja, az Aktív Magyarország szigeten például a kerékpározás, gyalogtúrázás, evezés és nyaralóhajózás kerül főszerepbe, a Nemzeti Sportügynökség standján pedig Giro d'Italia útvonalán tekerhetnek végig az érdeklődők egy VR szemüveg segítségével. A Karaván Szalon részen 75 lakókocsi és lakóautót lehet majd megtekinteni, programok között pedig Blogger Találkozó, a 10. Járatlan Utakon Fesztivál és az Afrika Expo és Vásár is helyet kap.

A Nemzeti Sportügynökség standján pedig Giro d’Italia útvonalán tekerhetnek végig az érdeklődőkForrás: HUNGEXPO Zrt.

A színpadi programok között az országok és tájegységek bemutatkozása mellett a látogatók részt vehetnek a Momentán Társulat improvizációs előadásán, a szerencsésebbek pedig Kanári-szigeteki, olaszországi, egri vagy egyiptomi nyaralást nyerhetnek a kiállítás nyereményjátékán.

Bővebb információ és jegyvásárlás www.utazas.hungexpo.hu oldalon található.

Jegyvásárlás:
https://utazas.hungexpo.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/?utm_source=travelo&utm_medium=pr&utm_campaign=latogatoi

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek