Megújító téli hétvége a Hévízi-tó szállodájában!

Minden, ami téli öröm: Hotel Spa Hévíz! A híres fürdőváros igazi gyöngyszeme, ahol már néhány nap alatt bárki meggyőződhet a hévízi spa varázslat áldásos hatásáról.

A Hotel Spa Hévízben minden azért van, hogy könnyű legyen megteremteni azt a harmóniát, amire vágyunk, ahol kimerülés helyett feltöltődésben, elmúlás helyett újjászületésben, betegség helyett egészségben bővelkedhetünk. 

A Hotel Spa Hévízben minden azért van, hogy könnyű legyen megteremteni azt a harmóniát, amire vágyunkForrás: Hotel Spa Hévíz****

Ebből a szállodából a legkényelmesebb a hévízi fürdőzés, hiszen minden szálláshely közül ez van legközelebb a tóhoz, így akár fürdőköntösben néhány perc alatt máris eljuthatunk a véderdő övezte gyönyörű környezetbe, hogy élvezhessük a szabad ég alatti fürdőzést.

Ez a szálláshely van legközelebb a Hévízi-tóhoz, ahol csodaszép tavirózsákban gyönyörködhetünkForrás: Hotel Spa Hévíz****

Képzeljük el, hogy egy természetes, gyógyító iszapmeder övezte tóban lubickolunk a mínuszokban, miközben gőzölgő párafelhő és tavirózsák látványa tárul elénk a télen is melegnek számító lágy vízben. Mindez Hévízen létezik és valóra is válthatjuk, sőt, ha a gyógytó szállodájában szállunk meg, nem csak páratlan élményben lesz részünk, naponta korlátlan tóbelépőt is kapunk.

Páratlan élmény és gyógyító pihenésForrás: Hotel Spa Hévíz****

A páratlan fürdővárosi hangulatot a Hotel Spa Hévíz különféle, méregtelenítés céljából is alkalmazott terápiái csak tovább erősítik, amelyek egyúttal kiválóan illeszkednek a téli hangulathoz. A tradicionális gyógykúrának és a széles palettájú wellness szolgáltatásoknak köszönhetően már néhány nap alatt bárki meggyőződhet a hévízi spa varázslat áldásos hatásáról!

Mesés hangulat a Hotel Spa Hévízben, pezsdítő téli szolgáltatásokkalForrás: Hotel Spa Hévíz****

https://hotelspaheviz.hu/teli-hetvege-a-tofurdo-szallodajaban

Adja át magát a hévízi életérzésnek és lendüljön formába Hévíz egyedülálló szállodájában, pezsdítő téli szolgáltatások nyújtanak felejthetetlen fürdővárosi élményeket!

Hotel Spa Hévíz****
8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.
Tel.: 06-83/501-708
E-mail: hotel@spaheviz.hu
Web: www.hotelspaheviz.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek