Engedje, hogy Bükfürdő feltöltse a lelkét!

  A Bükfürdő Thermal & Spa® idén varázslatos karácsonyi ajándékötletekkel rukkolt elő. Éves bérletet, wellness ajánlatot vagy klasszikus ajándékkártyát is választhat szeretteinek. Sőt, karácsonyi ajánlataik mellé plusz ajándékkal is készültek, hogy még teljesebb legyen az öröm a karácsonyfa alatt!

  A Bükfürdő Thermal & Spa® idén varázslatos karácsonyi ajándékötletekkel rukkolt elő.Forrás: Büki Gyógyfürdő Zrt.

  Ajándékkártya

  A Bükfürdő Ajándékkártya örök jolly joker, hiszen többféle szolgáltatásra beváltható, akár fürdőbelépőről, akár wellness kezelésről legyen szó. Így az ajándékozott arra használja fel a plasztikkártyát, amire csak szeretné. Az ajándékkártya igény szerint különböző összegekkel tölthető fel (3 000 Ft-tól), a megajándékozott pedig a vásárlástól számított 1 éven belül, bármekkora részletekben levásárolhatja azt.

  Bővebb információ az ajándékkártyáról itt.

  Bérletek

  Éves bérletek között már nem csak fürdőbérlet és fürdőbérlet szaunával található, hanem Kraxenofen® bérletek is, amelyek kizárólag a karácsonyi időszakban kaphatók! Hallott már Bükfürdő újdonságáról, a Kraxenofen® alpesi széna gőzfülkéről? Az alpesi gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkező kellemes meleg közvetlenül a hátat és a nyak területét éri, ellazítja az izmokat és az egész testet. A fej és a lábak szabadon vannak, ezáltal a Kraxenofen®-t visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal élők is nyugodtan használhatják.

  Éves bérletek között már nem csak fürdőbérlet és fürdőbérlet szaunával található, hanem Kraxenofen® bérletek is, amelyek kizárólag a karácsonyi időszakban kaphatók!Forrás: ©2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  Bérlet ajánlatok:

  • Éves fürdőbérlet + Ajándék csontsűrűség mérés és szakorvosi konzultáció!
  • Éves fürdőbérlet szaunával + Ajándék csontsűrűség mérés, szakorvosi konzultáció és dietetikai tanácsadás!
  • 5 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet
  • 10 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet + Ajándék 1 darab fürdő napijegy!
  • 15 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet + Ajándék 2 darab fürdő napijegy!

  A bérletekről további információt itt talál.

  Karácsonyi wellness ajánlatok

  Bükfürdőn mindenkire gondoltak: azokra, akik az újévet életmódváltással kezdenék, és azokra is, akik imádnak különleges wellness kezeléseket kipróbálni. A wellness ajánlatok mellé ajándék bambusz füzet is jár, a páros wellness csomaghoz pedig egy 2 fő részére szóló Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke kezelés!

  Bükfürdőn mindenkire gondoltak: azokra, akik az újévet életmódváltással kezdenék, és azokra is, akik imádnak különleges wellness kezeléseket kipróbálni.Forrás: ©2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  Karácsonyi wellness ajánlatok:

  „Újévi fogadalom" ajánlat: Ismer olyat, aki most kezdene életmódváltásba, de nincs meg hozzá a kellő motivációja? Az „Újévi fogadalom" ajánlatban nemcsak olyan kezelések vannak, amelyek wellness-élményt nyújtanak, hanem regeneráló és megújuló hatásúak is. Mindemellett az ajánlat egy dietetikai tanácsadást is tartalmaz, ahol személyre szabott étkezési- és életmód programot kap a megajándékozott.
  Wellness ajándék nőknek: Párját, édesanyját, feleségét vagy barátnőjét szeretné meglepni karácsonykor? Kifejezetten nekik szánták a "Wellness ajándék nőknek" ajánlatot, amelyben kecsketejes iszapfürdő és csokoládés masszázs is szerepel.
  Wellness ajándék férfiaknak: A sör már önmagában felkelti a férfiak figyelmét, pláne, ha azt fürdő formájában kapják! Ezt egy erőteljesebb mozdulatokkal végzett wellness-sport masszázzsal kombinálták a számukra összeállított "Wellness ajándék férfiaknak" ajánlatban.
  Wellness ajándék pároknak: Megajándékozná párját egy közös wellness csomaggal? Ezt az ajánlatot Önöknek állították össze!

  Érdeklik a wellness csomagok?Itt megnézheti őket!

  Osteoporosis Program ajándékba

  Az októberben átadott Bükfürdő Medical Wellnessben indult el az Osteoporosis Program, amely lehetővé teszi a csontritkulás betegség megelőzését, a csonttömeg megtartását, a következményes csonttörések megelőzését, illetve a csontritkulás okozta mozgásszervi panaszok kezelését.

  Karácsonyi Osteoporosis Programok:

  • 4 napos „Énidő" program: a négynapos program során a vendégek nem csak a különleges wellness kezeléseket ismerhetik meg, hanem valódi testi-lelki feltöltődésben is részük lesz!
  • 3 hetes „Újjászületés" program: a programot azon vendégek részére ajánlják, akiknél a csontritkulás már komoly panaszokat okoz.
  • 1 hetes „Felfrissülés" program: ez a program leginkább prevenciós célra ajánlott.
  • 2 hetes „Regenerálódás" program: a prevenció mellett már terápiás céllal is ajánlott.

  Az Osteoporosis Programok tartalmával kapcsolatban itt kap bővebb tájékoztatást.

  Tekintse meg a Bükfürdő Thermal & Spa® karácsonyi katalógusát!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek