Engedje, hogy Bükfürdő feltöltse a lelkét!

A Bükfürdő Thermal & Spa® idén varázslatos karácsonyi ajándékötletekkel rukkolt elő. Éves bérletet, wellness ajánlatot vagy klasszikus ajándékkártyát is választhat szeretteinek. Sőt, karácsonyi ajánlataik mellé plusz ajándékkal is készültek, hogy még teljesebb legyen az öröm a karácsonyfa alatt!

A Bükfürdő Thermal & Spa® idén varázslatos karácsonyi ajándékötletekkel rukkolt elő.Forrás: Büki Gyógyfürdő Zrt.

Ajándékkártya

A Bükfürdő Ajándékkártya örök jolly joker, hiszen többféle szolgáltatásra beváltható, akár fürdőbelépőről, akár wellness kezelésről legyen szó. Így az ajándékozott arra használja fel a plasztikkártyát, amire csak szeretné. Az ajándékkártya igény szerint különböző összegekkel tölthető fel (3 000 Ft-tól), a megajándékozott pedig a vásárlástól számított 1 éven belül, bármekkora részletekben levásárolhatja azt.

Bővebb információ az ajándékkártyáról itt.

Bérletek

Éves bérletek között már nem csak fürdőbérlet és fürdőbérlet szaunával található, hanem Kraxenofen® bérletek is, amelyek kizárólag a karácsonyi időszakban kaphatók! Hallott már Bükfürdő újdonságáról, a Kraxenofen® alpesi széna gőzfülkéről? Az alpesi gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkező kellemes meleg közvetlenül a hátat és a nyak területét éri, ellazítja az izmokat és az egész testet. A fej és a lábak szabadon vannak, ezáltal a Kraxenofen®-t visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal élők is nyugodtan használhatják.

Éves bérletek között már nem csak fürdőbérlet és fürdőbérlet szaunával található, hanem Kraxenofen® bérletek is, amelyek kizárólag a karácsonyi időszakban kaphatók!Forrás: ©2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

Bérlet ajánlatok:

• Éves fürdőbérlet + Ajándék csontsűrűség mérés és szakorvosi konzultáció!
• Éves fürdőbérlet szaunával + Ajándék csontsűrűség mérés, szakorvosi konzultáció és dietetikai tanácsadás!
• 5 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet
• 10 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet + Ajándék 1 darab fürdő napijegy!
• 15 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet + Ajándék 2 darab fürdő napijegy!

A bérletekről további információt itt talál.

Karácsonyi wellness ajánlatok

Bükfürdőn mindenkire gondoltak: azokra, akik az újévet életmódváltással kezdenék, és azokra is, akik imádnak különleges wellness kezeléseket kipróbálni. A wellness ajánlatok mellé ajándék bambusz füzet is jár, a páros wellness csomaghoz pedig egy 2 fő részére szóló Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke kezelés!

Bükfürdőn mindenkire gondoltak: azokra, akik az újévet életmódváltással kezdenék, és azokra is, akik imádnak különleges wellness kezeléseket kipróbálni.Forrás: ©2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

Karácsonyi wellness ajánlatok:

„Újévi fogadalom" ajánlat: Ismer olyat, aki most kezdene életmódváltásba, de nincs meg hozzá a kellő motivációja? Az „Újévi fogadalom" ajánlatban nemcsak olyan kezelések vannak, amelyek wellness-élményt nyújtanak, hanem regeneráló és megújuló hatásúak is. Mindemellett az ajánlat egy dietetikai tanácsadást is tartalmaz, ahol személyre szabott étkezési- és életmód programot kap a megajándékozott.
Wellness ajándék nőknek: Párját, édesanyját, feleségét vagy barátnőjét szeretné meglepni karácsonykor? Kifejezetten nekik szánták a "Wellness ajándék nőknek" ajánlatot, amelyben kecsketejes iszapfürdő és csokoládés masszázs is szerepel.
Wellness ajándék férfiaknak: A sör már önmagában felkelti a férfiak figyelmét, pláne, ha azt fürdő formájában kapják! Ezt egy erőteljesebb mozdulatokkal végzett wellness-sport masszázzsal kombinálták a számukra összeállított "Wellness ajándék férfiaknak" ajánlatban.
Wellness ajándék pároknak: Megajándékozná párját egy közös wellness csomaggal? Ezt az ajánlatot Önöknek állították össze!

Érdeklik a wellness csomagok?Itt megnézheti őket!

Osteoporosis Program ajándékba

Az októberben átadott Bükfürdő Medical Wellnessben indult el az Osteoporosis Program, amely lehetővé teszi a csontritkulás betegség megelőzését, a csonttömeg megtartását, a következményes csonttörések megelőzését, illetve a csontritkulás okozta mozgásszervi panaszok kezelését.

Karácsonyi Osteoporosis Programok:

• 4 napos „Énidő" program: a négynapos program során a vendégek nem csak a különleges wellness kezeléseket ismerhetik meg, hanem valódi testi-lelki feltöltődésben is részük lesz!
• 3 hetes „Újjászületés" program: a programot azon vendégek részére ajánlják, akiknél a csontritkulás már komoly panaszokat okoz.
• 1 hetes „Felfrissülés" program: ez a program leginkább prevenciós célra ajánlott.
• 2 hetes „Regenerálódás" program: a prevenció mellett már terápiás céllal is ajánlott.

Az Osteoporosis Programok tartalmával kapcsolatban itt kap bővebb tájékoztatást.

Tekintse meg a Bükfürdő Thermal & Spa® karácsonyi katalógusát!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek