Család, wellness, ünnepek. Irány Zalakaros!

A téli időszakban is érdemes ellátogatni Zalakarosra: az ünnepekre megnyit az új, exkluzív szaunavilág az élményfürdőben. Természetesen az év végén is dübörögnek a vizes kalandok: sós vizű medence, élményfürdő, gyógyvíz – minden, amire a családi pihenéshez szükséged van.

Fedezd fel a természet csodáit, válaszd a wellnesst a hűvösebb napokon is! 

A Zalakarosi Fürdő az ünnepekre is tartogat vendégei számára meglepetéstForrás: Zalakarosi Fürdő

A Zalakarosi Fürdő az ünnepekre is tartogat vendégei számára meglepetést: megnyit a wellness fellegvára, az exkluzív szaunavilág, amely közvetlen kapcsolatban lesz az élményfürdővel. A közel 200 fő befogadására alkalmas kétszintes szaunavilágban, finn szauna, gőzkabin, aroma szauna, hideg és meleg vizes merülőmedencék, merülő dézsa, jégadagoló, jacuzzi, fűtött padok, pihenőterek, valamint állandó programként szakavatott szaunamesterek által vezetett felöntések biztosítják a maximális szauna élményt.

Megnyit a wellness fellegvára, az exkluzív szaunavilágForrás: Zalakarosi Fürdő

A szaunavilág az adott napra érvényes komplex belépő mellé megváltott kiegészítő jeggyel lesz látogatható. A szauna ceremóniákra pedig a helyszínen kell regisztrálni és jegyet váltani.

Közeleg a Karácsony, minden ünnepi díszbe öltözik, elkezdődik a lázas készülődés, beleértve az ajándékvásárlást is. Ne hagyd az utolsó pillanatra, van néhány titkos tippünk Zalakarosról is arra, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá. Ehhez ki sem kell mozdulnod otthonról, karos-székből szemezgethetsz a fürdő webshopjából.

A közel 200 fő befogadására alkalmas kétszintes szaunavilágban, finn szauna, gőzkabin, aroma szauna, hideg és meleg vizes merülőmedencék, jégadagoló és még sok más várja a pihenni vágyókatForrás: Gabor Muray/Gabor_Muray

A téli szünetben ismét szuper programokkal készülnek, majd az évet egy fantasztikus Szilveszteri Fürdőparty-val búcsúztatják, ahol Danics Dóra X-Faktor győztes, csodálatos hangú énekesnő lesz a sztárvendég, az éjszaka folyamán pedig Éder Gabee és zenekara gondoskod-nak a fergeteges hangulatról. A leglazább buli, ahol valaha is voltál, a dresscode nem más, mint fürdőruha. Biztosítsd a helyedet már most, early bird jegyek várnak, amelyeket decem-ber 15-ig kedvezményesen vásárolhatsz meg!

A Zalakarosi Fürdő a Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyermekbarát komplexuma, ahol az itt töltött idő a családi emlékkönyvek része lesz, ahova biztos még egyszer vissza kell térned.

A Zalakarosi Fürdő a Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyer-mekbarát komplexumaForrás: (c)2014 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

Élményfürdő, beltéri gyermekvilág, csordultig tele kalandokkal, ahol felfedező útra indulhat-nak a gyerkőcök. Itt minden Rólad és a családodról szól. Vizes játszótér, spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a kalandokat. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, mászhatnak kötélhálón, versenyezhetnek a tekergő-kanyargó csúszdákon.

Itt minden Rólad és a családodról szólForrás: (c)2014 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

Ha a kicsik a vizes élményekben egy kis szünetet tartanak, beltéri száraz játszótérrel, kreatív kuckóval, játszóházzal, és szárazföldi táncos programokkal, vetélkedőkkel találkozhatnak, mindig az adott évszaknak, ünnepnek megfelelően. Karácsonyi készülődés, Téli varázs ... és még sorolhatnánk mi minden vár a junior korosztályra a Zalakarosi Fürdőben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek