Téli feltöltődés az ALDI UTAZÁSSAL

Karácsonyi vásár Bécsben, Balaton télen és síelés Karintiában az ALDI UTAZÁSSAL

Van, akit az év vége felé a karácsonyi hangulat, míg másokat a csendes pihenés vonz, de síelni is sokan útra kelnek – az ALDI UTAZÁSNÁL mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb ajánlatot.

A Balaton télen jóval csendesebb arcát mutatja, és másfajta kikapcsolódási lehetőségeket kínál, mint a főszezonban. Az északi parton nagyokat csavaroghatunk a hegyek között, kiadósat sétálhatunk a parton, a borászatokban bőven van időnk megkóstolni a legújabb évjáratot, az éttermekben pedig a szezonhoz igazodó fogásokat. Mindehhez a szállást és a feltöltődést Balatonalmádiban, a Hunguest Hotel Bál Resortban találhatjuk meg, amely a város központjában, számos rekreációs lehetőséggel várja vendégeit az év minden napján. Itt ugyanis wellnessrészleg, beltéri úszómedence, finn szauna, gőzfürdő, masszázsmedence, infraszauna, Kneipp-medence, pihenőszoba és fitneszterem egyaránt rendelkezésre áll, ráadásul a két éjszakás pihenés félpanzióval már 23 990 forinttól elérhető az ALDI UTAZÁS kínálatában.

Feltöltődés a Hunguest Hotel Bál ResortbanForrás: Hunguest Hotel Bal Resort / Balatonalmadi

Bécsben idén 20 helyen rendeznek karácsonyi vásárt, és nemcsak a helyszínek, hanem a tematikák is eltérőek, hiszen klasszikus ajándékokat és dizájner termékeket egyaránt találunk a kínálatban. Egyetlen nap nem is elegendő, ha alaposan szét szeretnénk itt nézni (főleg, ha a főbb nevezetességekhez is ellátogatnánk, esetleg beülnénk az Operába), ezért célszerű egy vagy több éjszakát eltölteni Bécsben. A Hotel A&O Wien Hauptbahnhof a főpályaudvar mellett a vonattal érkezők számára is ideális választás, ahol egy éjszaka már fejenként 13 490 forinttól elérhető, ráadásul az ALDI UTAZÁS utasai egy „Weihnachtskulinarik Klassik Plus" utalvánnyal a Schönbrunni kastélynál található kulturális és karácsonyi vásárban 1 forró italra és 1 Schönbrunn mintás bögrére a vendégeink.

Bécs téli pompábanForrás:Albertina © Österreich Werbung / Popp Hackner

Ausztriában az előrejelzések szerint hóból idén télen sem lesz hiány, ráadásul mindenhol nagy kiterjedésű, kiváló infrastruktúrával felszerelt pályák várják a sízőket és a snowboardosokat. Karintiában, a Großglockner-Heiligenblut síterületen az ALDI UTAZÁS 1300 méteres magasságban kínál a pályákhoz közeli szállást.

Heiligenblut télenForrás: © TVB, K. Dapra

A Hunguest Hotel Heiligenblutban magyarul beszélő személyzet fogadja a vendégeket, akik egy egész napos síelés után fürdőrészlegben, valamint szaunában, gőzfürdőben és infraszaunában is felmelegedhetnek, illetve számos közösségi helyiség is rendelkezésükre áll. A szobák akár családok számára is ideálisak, és a gyerekeket komoly kedvezmények, valamint rájuk szabott szolgáltatások várják. A három éjszakás tartózkodás már 72 990 forinttól elérhető, és ez a síbérlet árát is tartalmazza.

Forrás: ALDI UTAZÁS

További információ: www.aldi-utazas.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek