Atomjó ajándék: városélmény karácsonyra

Hamarosan itt a karácsony, ami egyet jelent a tökéletes ajándékok keresésével. Az ajándékválasztásban segít a Hosszúlépés: a tematikus séták között bárkinek megtalálhatjuk a megfelelő meglepetést!

A Hosszúlépés. Járunk? városi sétákat szervez. Velük kiszakadhatunk a hétköznapokból, és új szemüvegen keresztül fedezhetjük fel Budapestet. A sétáknak köszönhetően turistabőrbe bújva élvezhetjük és ismerhetjük meg a város népszerű és elfeledett részeit: a helyiek számára is járatlan utakat fedezhetünk fel, ismert épületek történetéről hallhatunk és városi titkokba, történetekbe is beavatnak minket. 

Turistabőrbe bújva élvezhetjük és ismerhetjük meg a város népszerű és elfeledett részeitForrás: Városi Séta Kft.

Igazi és elgondolkodtató élményekkel gazdagodhatnak a séták résztvevői: épületbejárások, gasztroséták, történelmi túrák, kulturális örökségek - és sok esetben még a kutyusunkat is elvihetjük magunkkal. A Hosszúlépéssel például bejárhatjuk Ferihegy 1-es terminálját, megismerkedhetünk a látássérültek mindennapjaival, hallhatunk a Kádár korszak titkairól, benézhetünk a lezárt Citadella épületébe, de a színház, a sör, a filmek, a keleti kultúrák és az építészet szerelmesei is találnak maguknak izgalmas sétákat.

Sétajegy: mindenkihez passzoló ajándék 

Több mint 40 sétából választhatja ki az ajándékozottunk a számára legkedvesebb túrátForrás: Városi Séta Kft.

Tudjuk, hogy nem könnyű, sőt időnként egyenesen lehetetlennek tűnik megtalálni a családtagjainkhoz, barátainkhoz vagy kollégáinkhoz tökéletesen passzoló ajándékot. Az élményajándék viszont mindig jó választás, épp ezért ajánljuk jó szívvel aHosszúlépés ajándékutalványát. Több mint 40 sétából választhatja ki az ajándékozottunk a számára legkedvesebb túrát, ezért akkor is remek ajándék, ha kevésbé ismerjük a másikat.

Fedezzük fel együtt Budapestet és tanuljunk a város történelméről, kultúrájáról és épületeiről!Forrás: Városi Séta Kft.

A sétajegyet másfél éven belül kell felhasználni, így azoknak is tökéletes meglepetés, akiknek a naptára a következő pár hónapra már most betelt. Nem mellesleg környezettudatos, hiszen csomagolásmentes és teljes mértékben környezetbarát, a jegyet ki sem kell nyomtatni a felhasználáshoz. Az ajándékutalványt otthonról online is megvásárolhatjuk, így bárhol és bármikor a miénk lehet - leggyorsabb és legkönnyebb módja az ajándékbeszerzésnek.

Semmi kétség, hogy az idei karácsony sztárja a Hosszúlépés sétajegy: fedezzük fel együtt Budapestet és tanuljunk a város történelméről, kultúrájáról és épületeiről!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek