ZAKAnT, Étterem & Fine Bisztró Sopronban

ZAKAnT Éttermünk 2019 szeptemberében megnyitotta kapuit. Sopron városában egyedülálló Fine Bisztró stílusú a'la carte étterem, csodálatos panorámával a Tűztoronyra.

Nyáron, varázslatos mediterrán hangulatú terasz a medence mellett, télen, buja télikert, bensőséges családi, baráti ebéd/vacsora helyszín. Hisz mi is lehetne fantasztikusabb, mint nyáron a hűs medencére néző teraszon csodás zene mellett élvezni a gasztronómia remekeit vagy télen pihe-puha kényelmes székeken elfogyasztani az ebédet/vacsorát, s közben gyönyörködni a hófedte panorámában. 

Nyáron, varázslatos mediterrán hangulatú terasz a medence mellett, télen, buja télikert, bensőséges családi, baráti ebéd/vacsora helyszínForrás: Hotel Sopron

Éttermünk befogadóképessége 32 fő, mely 64 főig bővíthető, ezzel szerettük volna megőrizni a hely exkluzivitását. Megtalálható nálunk mind a hazai, mind a nemzetközi ételek széles skálája. Kiváló nyersanyagokkal dolgozunk, alapozva a helyi, magyar alapanyagokra, mely tökéletesen megtestesíti a Fine Bisztró jelleget. Kiváló ételeinket megálmodta és biztosítja Csomós András a ZAKAnT ÉTTEREM és a HOTEL SOPRON**** Executive Séfje, aki a minőségben hisz, és ezért dolgozik nap, mint nap nagyszerű csapatával!

Várjuk Önöket remek borokkal, mind a régió és nemzetközi kínálat kiválóságaival. Állandó zenei programokkal és tematikus estékkel.

A Zakant étteremnek Sopron egyetlen nagyméretű négycsillagos szállodája, a Hotel Sopron ad helyszínt. Fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Szállodánk 2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit.

Családosoknak remek családbarát szolgáltatásokkalForrás: Hotel Sopron

Családosoknak remek családbarát szolgáltatásokkal igyekszünk felejthetetlenné tenni a kikapcsolódást: jelentős gyermekkedvezmények (6 év alatti gyerkőcöket szülőkkel közös szobában felár nélkül, díjmentesen várják), sok-sok játék, Tündérkert Játszó, darts, csocsó, asztali tenisz, Xbox, billiard, kerti játszótér, trambulin, mászóka, csúszda, gyermekprogramok...

A 2018-as, 35. évünket további fejlesztésekkel indítottuk, s 2018 őszétől 3. emeleti, egyedi, városi panorámás wellness részlegünkkel várjuk vendégeinket! Ez az országban egyedülálló, vidéken az első, soproni városi panorámás látvány wellness modern környezetben, a szálloda legfelső, harmadik emeletén várja vendégeit.

A soproni városi panorámás látvány wellnessForrás: Nyikos Péter/Nyikos Péter

A szálloda küldetésének tekinti, hogy vendégeik gondjaikat elfeledve, feltöltődve, kipihenten folytathassák mindennapjaikat. Igénybe vehető szolgáltatások: finn szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, infraszauna és sókabin, pihenő tér, fitneszterem, bár, masszázs helyiség. További különlegesség, hogy a wellness teljes területe kibérelhető privát rendezvény, esküvő, családi események megtartására is.

Ne hagyja egyedül kis kedvencét, pihenjenek együtt négy csillagos színvonalon. A Hotel Sopron 2016 tavaszától kutyabarát szolgáltatásokkal bővítette kínálatát, hogy még kényelmesebbé tegye a gazdik és kedvenceik közös pihenését. Kutyabarát szolgáltatások közt szerepel többek közt szobai bekészítés (kutyapárna, itatótál és jutalomfalat), de a szállodában elérhető a dogi pick up, kutyajáték, nyakörv, póráz, kullancs-csipesz is. Szállodánk 2019-ben is az Év Kutyabarát pályázatán díjazott lett.

Foglaljon online közvetlenül, hiszen így jobban megéri! Ingyenes parkolással és ajándék kávéval / teával várjuk! Ha családi hétvégét tervez, mielőbb foglaljon Karácsonyra, a szabad szobák gyorsan fogynak!

Legyen felhőtlen hétvégéje Sopronban!Forrás: All rights reserved./@Szindbadazutazo

Látogasson el hozzánk, legyen felhőtlen a hétvégéje.

www.hotelsopron.hu , http://hotelsopron360.hu/

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek