Elindult a Bükfürdő Medical Wellness!

  Magyarországon egyedülálló exkluzív spa kezelésekkel és egy átfogó, a csontritkulás megelőzésére, valamint kezelésére fókuszáló programmal várja vendégeit a Bükfürdő Thermal & Spa® megújult Medical Wellness részlege.

  Exkluzív spa kezelések

  Bükfürdőn számos új wellness szolgáltatás között már Kurland spa-kezelések is elérhetőek a Medical Wellness részlegben! Ezek a csontritkulás kezelésére is kiválóan alkalmasak:

  Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke 

  Foglaljon helyet az egyedi kialakítású, alpesi hangulatot árasztó Kraxenofen® alpesi széna gőzfülkében! A fűtött székben ülve a hátulról érkező gyógynövényes szellő lágyan simogatja a hátát. Az alpesi gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkező kellemes meleg közvetlenül a hátat és a nyak területét éri, ellazítja az izmokat és az egész testet. A fej és a lábak szabadon vannak, ezáltal a Kraxenofen®-t visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal élők is nyugodtan használhatják. A jellegzetes illat a gyógynövényes szénában rejlő esszencia olajokból árad és a kellemes meleggel kombinálva nyugtató és regeneráló hatású, sőt csodálatos módon szabaddá teszi a légutakat.

  Alpesi hangulat az alpesi széna gőzfülkébenForrás: (c)2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  Méregtelenítő, stresszoldó sörös peeling testpakolással, masszázzsal 

  A sörkezelés számos B-vitamint és létfontosságú nyomelemeket tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag, ezért erősen aktiválja az anyagcserét, így ideális az egész szervezetnek. Ideális az emésztésnek és a szívnek, csökkenti a szívinfarktus esélyét, nyugtató és méregtelenítő hatása van, serkenti az egész test tisztulását. Kitűnő stresszoldó, alvászavarokban szenvedőknek kifejezetten ajánlott. Használata után a bőr visszanyeri selymes puhaságát és bársonyosságát.

  Sörkezelés is elérhetőForrás: (c)2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  Pakolás Soft Pack® wellness ágyban algával vagy leopodskroneri alpesi iszappal 

  Forrás: --

  Adja át magát a súlytalanság érzésének! A testkezelő vízágyon fekvő vendég bőrére felkerül az iszap- vagy algapakolást, majd a pakolás jótékony meleg ölelésében „lebegve" a hatóanyagok felszívódnak a bőr legmélyebb rétegeibe. A fájdalomcsillapító és izomlazító hatású leopodskroneri alpesi iszap, valamint a méregtelenítő hatású, kálciumban gazdag alga pakolás is a fizikai megújulást segíti elő, miközben az ágyban lebegve a lelki felfrissülést is átélheti.

  Testkezelő vízágyForrás: (c)2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  Csontritkulásra szakosodott kúrák

  A Bükfürdő Thermal & Spa® Osteoporosis Programja lehetővé teszi a csontritkulás betegség megelőzését, a csonttömeg megtartását, a következményes csonttörések megelőzését, illetve a csontritkulás okozta mozgásszervi panaszok kezelését. A programban résztvevő vendég megismerkedik a betegség jellemzőivel, tájékoztatást kap a megelőzés és kezelés lehetőségeiről, módszereiről és elsajátítja a személyére szabott mozgásprogramot. A mozgásszervi panaszokat csökkentő balneo-fizioterápiás kezelések és a testi, lelki, szellemi harmóniát megteremtő stresszoldó terápiák a jótékony hatás mellett különleges spa-élményt is nyújtanak.

  Mozgásszervi panaszok kezeléseForrás: (c)2019 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

  További információ a spa kezelésekről és az Osteoporosis Programról a www.bukfurdo.hu oldalán található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!