Ősszel irány a Zemplén!

Ősszel is kalandok, izgalom és csodás környezet vár Rád a Zemplén szívében, Sátoraljaújhelyen.

Mire van szükségünk egy igazán tartalmas családi hétvégéhez? 

Vadregényes környezet Zemplén fővárosában, SátoraljaújhelyenForrás: Karajz Péter

A gyerekeinknek izgalmas programokra, kalandokra és játékos időtöltésre. Nekünk tartalmas kikapcsolódásra, reggel madárcsicsergésre, napközben vadregényes környezetre, este egyedülálló gasztronómiai élményekre.

Ezt kínálja Zemplén fővárosa, Sátoraljaújhely.

A gazdag történelmi múlttal és gyönyörű műemlékkel bővelkedő város, valamint a régió legnagyobb kalandparkja, a Zemplén Kalandpark mellett még számos felfedezésre váró helyet rejt magában Sátoraljaújhely.

Egész hétvégés kalandok a hegyek közöttForrás: COPYRIGHT/Karajz Peter

A természet és a kirándulás szerelmesei a várost körbeölelő hegyek egész hétvégés kalandokat kínálnak. A Vár-hegy tetején ráadásul a magyar történelmi múltban elmélyedni kívánók is megtalálhatják számításaikat, mivel a sátoraljaújhelyi vár romjai a régmúltat idézik elénk. A fejlesztések révén hamarosan egy turisztikai látogatóközpont is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, ahol az interaktív technológia segítségével igazi időutazókká válhatunk, és úgy tekinthetjük meg a középkori vár mindennapos életét, mintha mi magunk is ott lennénk.

Sároraljaújhely gazdag történelmi múlttal rendelkezikForrás: COPYRIGHT/Karajz Peter

Az ezer színben pompázó ősz remek alkalmat jelent a tartalmas, aktív kikapcsolódáshoz. Ehhez pedig keresve sem találunk a Sátoraljaújhely körül elterülő, lélegzetelállító hegyeknél és a csodás Zemplén régiónál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek