ALDI árakon Mindig új utakra csábítjuk

Hajós körtúrák és közeli helyszínek: Alaszkától Mauritiuson át a horvátországi luxus vitorlázásig terjed az immár kétéves ALDI UTAZÁS szeptemberi katalógusának kínálata.

Forrás: ALDI UTAZÁS

Kevés pihentetőbb utazási forma létezik, mint a tengeri hajóút, hiszen úgy juthatunk el egyik városból a másikba, hogy úszó szállodánkból nem kell ki- és becheckolnunk, és a kényelmes kabinok mellett rengeteg fedélzeti szórakozási lehetőségből is választhatunk. 

Hajós körtúrákForrás: ALDI UTAZÁS

A Földközi-tenger nyugati része (Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Civitavecchia) februárban a Costa Smeralda egyhetes útja segítségével ismerhető meg, savonai indulással, míg húsvétkor Genovában szállhatnak fel az utasok a Nápoly-Messina-La Valletta-Barcelona-Marseille útvonalon közlekedő MSC Grandiosára. A szintén Genovából induló, Madeirát és Tenerifét is érintő Földközi-tenger-Atlanti-óceán kombinált 11 éjszakás túra novembertől márciusig vehető igénybe az MSC Operán, ez Spanyolország déli részétől Madeira és Tenerife érintésével jut el a marokkói Tangerbe, majd Civitavecchián keresztül vissza. Ugyanez a hajó a Mediterráneum keleti részét is bejárja, Genovából indulva a görögországi Katakolón és Heraklion érintésével egészen Haifáig, majd Cipruson, Rodoszon és Messinán keresztül érkezik vissza 11 éjszakás útjáról, szintén a téli időszakban, több időpontban. 

A Földközi-tenger nyugati részére (például Marseillebe) egyhetes hajóutak indulnakForrás: Getty Images/iStockphoto/SimonSkafar/Simonskafar

A felfedező kedvűek vérbeli expedíciós hajóútra indulhatnak Alaszkába: az MS Roald Amundsen fedélzetén, Vancouvertől Anchorage-ig ismerhető meg az USA legészakibb állama, az igazán hosszú nappalok idején, jövő júliusban.

A Royal Clipper, a világ egyik legnagyobb klasszikus vitorláshajója igazán exkluzív kalandot kínál a horvát partok mentén, jövő augusztusban. A 8 napos turnusokban induló túra résztvevői luxuskörülmények között, történelmi hangulatban, ám a legmodernebb kényelemben járhatják be az Adria híres kikötővárosait, Velencéből indulva a Zára-Hvar-Dubrovnik-Kotor Korcula-Rovinj útvonalon.

Az egzotikus utakra vágyók a télen Mauritiuson tölthetnek nyolc napot, januártól áprilisig négycsillagos szállodában a képeslapokra kívánkozó tengerparton pihenve.

Az egzotikus utakra vágyók képeslapokra kívánkozó tengerpartokon pihenhetnekForrás: All rights reserved/J B Adoue

A közelebbi célpontokat keresőknek a Garda-tó partján többféle csomagajánlatot is összeállított az ALDI UTAZÁS idén őszre, négycsillagos szállodákban. Ausztriában Mariazellben, Katschbergben és Maria Alm-ban kiváló sípályák, Radkersburgban termálfürdő, Kitzbühelben lenyűgöző alpesi panoráma szerepel az ALDI UTAZÁS őszi katalógusának akciós ajánlataiban, míg Csehországban Český Krumlov mesevárosát vagy Pec pod Sněžkou síparadicsomát élvezhetjük.

Az ALDI UTAZÁS szeptemberi katalógusa megtalálható az ALDI áruházakban országszerte, weboldalán (www.aldi-utazas.hu) csütörtökönként frissülő akciós ajánlatokkal, valamint közel 55 ezer szálláshellyel várja az érdeklődőket.

Forrás: ALDI UTAZÁS
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek