Utaznál? Nyerj!

  Játssz velünk és regisztrálj a Travelo.hu-n!

  Legyél regisztrált Travelo.hu felhasználó és vidd haza a nyereményeink egyikét! Nyeremények összesen több mint 1,5 millió forint értékben.

  Játssz most 2 db Qatar Airways repülőjegyért, belföldi wellness hétvégékért, Hosszúlépés sétajegyekért, Hungary Card kedvezmény-csomagokért, vagy Qatar Airways és Travelo.hu ajándék-csomagokért! 

  Forrás: Travelo

  Ha kipróbálnád a szerencséd, nem kell mást tenned, mint regisztrálni itt, és máris eséllyel indulsz a sorsoláson, melyen hetente, havonta, és a 3 hónapos játék időszak végén sorsolunk nyereményeket. Egy e-mail címmel csak egyszer regisztrálhatsz, azaz ha egyszer regisztráltál, eséllyel indulsz minden nyereményért, amit a regisztrációdat követően sorsolunk ki. Az alábbiak időpontokban figyelj minket, ekkor sorsolunk!

    Időpont Nyeremény Nyertes
  Első heti sorsolás 2019. szeptember 17. Hungary Card 2019. - két fő részére

  Szabó Anita

  Pótnyertes: Völgyesi Éva

  Második heti sorsolás 2019. szeptember 24. Hungary Card 2019. - két fő részére

   Varga Melinda

  Pótnyertes: Vekerdi Krisztina

  Harmadik heti sorsolás 2019. október 1. Hungary Card 2019. - két fő részére

   Schneider Jánosné

  Pótnyertes: Nagy Attila

  Első havi sorsolás 2019. október 1. Wellness hétvége 2 főre félpanzióval a Hotel Visegrád****-ban, wellness szolgáltatásokkal, és egy királyi lakomával a Reneszánsz Étteremben

   Bakó Tibor

  Pótnyertes: Békefi Judit

      Qatar Airways - Airbus A380-as repülőgép modell

   Farkas Andrea

  Pótnyertes: Csahóczi Roland

  Negyedik heti sorsolás 2019. október 8. Travelo ajándékcsomag strandoláshoz (strandtáska, strandgyékény, strandszék, strandtörölköző, hangszórós strandkulacs)  Pék Róbert

  Pótnyertes:
  Lovász Anita
  Ötödik heti sorsolás 2019. október 15. Páros Hosszúlépés sétajegyek

   Fehér Éva

  Pótnyertes:
  Reizinger Dávid

  Hatodik heti sorsolás 2019. október 22. Travelo ajándékcsomag túrázáshoz (hátizsák, kulacs, pohár, fejlámpa)  
  Hetedik heti sorsolás 2019. október 29. Páros Hosszúlépés sétajegyek  
  Második havi sorsolás 2019. november 5. Wellness hétvége 2 főre félpanzióval a celldömölki Jufa Vulkán Hotel****-ben, wellness szolgáltatásokkal  
      Qatar Airways - Airbus A380-as repülőgép modell  
  Nyolcadik heti sorsolás 2019. november 5. Páros Hosszúlépés sétajegyek  
  Kilencedik heti sorsolás 2019. november 12. Travelo bor-gasztro ajándékcsomag (kötény, sajtszeletelő készlet, asztali borhűtő, borhőmérő)  
  Tizedik heti sorsolás 2019. november 19. Páros Hosszúlépés sétajegyek  
  Tizenegyedik heti sorsolás 2019. november 26. Travelo ajándékcsomag repüléshez (gurulós hátizsák, nyakpárna)  
  Harmadik havi sorsolás 2019. december 3. Wellness hétvége 2 főre félpanzióval a tiszakécskei Barack Thermal Resort ****-ban wellness szolgáltatásokkal  
      Qatar Airways - Business osztályon elérhető női kozmetikai csomag  
  Fődíj sorsolás 2019. december 3. Qatar Airways repülőjegy illetékkel két fő részére az utas által kiválasztott uticélra  

  A nyereményjáték szabályzatot a játék pontos leírásával itt találod!

  Hogy le ne maradj a sorsolásokról, figyeld folyamatosan oldalunkat a Travelo.hu-t, Facebook és Instagram oldalunkat, és a regisztrációnál iratkozz fel hírlevelünkre (ezt utólag még a belépést követően, a profilod szerkesztésekor az adatmódosítás résznél is megteheted), ahol legkésőbb 2 hetente híreket küldünk neked az aktualitásokról.

  Miért regisztrálj a Travelo.hu-n?

  Mert ha tagunk leszel, utazással kapcsolatos hasznos információkat, hírleveleket kapsz tőlünk. Hírlevelünkben izgalmas híreket, színes, ötletekkel, tippekkel teli cikkeket szemlézünk neked az utazás világából. Időben értesülhetsz a legütősebb utazási akciókról, a legmenőbb bel- és külföldi rendezvényekről, és nem utolsó sorban segítünk neked értékes utazási nyereményeket bezsebelni. Figyelmeztetünk, hogy aktuálisan milyen nyereményjáték zajlik éppen a Travelo.hu-n, nehogy lemaradj a legújabb lehetőségről.

  Ennek az évnek a hátralévő részében már biztosan játszhatsz Franciaország, Miskolc, Málta, NoviSad, a TAP Portugál Légitársaság, a tiszakécskei Barack Thermal Resort, valamint Burgenland felajánlásaiért, és a kör még tovább bővül.

  Sok szerencsét, kalandos utazást kíván neked a Travelo.hu csapata!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!