Borra sör? Miért is ne...

  Ideje megdönteni egy tévhitet: nem gyötör meg a sör, akkor sem, ha borra isszák. Főképp akkor, ha a borfesztivál szeptemberben van, a sörfesztivál meg októberben. És ha ez nem lenne elég a biztonsághoz: a mátrai SörDzsem kézműves sörkülönlegességeket kínál.

  A mátrai borvidék központjában sem eretnekség sörfesztivált rendezni – ezt bizonyítja be 2019 októberében a Gyöngyös-Mátra TDM SörDzsem elnevezésű programja.

  A korsókba ugyanis legalább húszféle kiváló kézműves sörkülönlegesség kerülhet majd – a sörbarátok nagy-nagy örömére.

  Ezen a hétvégén minden a sörről szólForrás: Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

  Ezen a hétvégén minden a sörről szól, méghozzá a gondosan és nagy szeretettel készített kézműves sörökről, na meg a hozzájuk passzoló ételekről.
  Lesz itt minden, még a virsli ötven árnyalatával is megismerkedhetnek a gasztroturisták, és itt kéretik elkerülni mindeféle „áthallást". Virslis és csülkös ételek szerepelnek majd a terítéken, hiszen ezek passzolnak igazán a jó sörhöz. Vagy fordítva: ezekre csúszik igazán a jó serital.

  Számos játék, sörkészítési bemutató, zenés műsor is várja a fesztivál vendégeit. Akik – ne feledjék! – már bátran koccinthatnak is. Sörrel, természetesen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!