Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

  A bor és a kultúra igaz kapcsolatát ápolva ismét megrendezésre kerül Gyöngyös Fő terén 2019. szeptember 13-15. között a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál.

  A látogatók megkóstolhatják a Mátrai Borvidék illatos, könnyed borait a fő téri pavilonsoron, miközben színvonalas szórakoztató, kulturális és folklór programok zajlanak. A könnyűzenei színpadon igazi nagy ágyúk bizonyítanak majd: többek közt az Edda, a Kozmix, a Punnany Massif vagy a Follow The Flow. 

  A látogatók megkóstolhatják a Mátrai Borvidék illatos, könnyed boraitForrás: Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

  A borpavilonokban nem csak minőségi borok szerezhetőek be, de must és szőlői is szerepel a kínálatban. Kézműves kirakodóvásár, gulyás- és pörköltfőző verseny gazdagítja az eseményt. Ezen a borvidéken a gasztronómia és borkultúra kéz a kézben jár. A történelmi környezet, a Mátra látványa és az egyedülállóan szép borok íz világa olyan érzést teremt a fő téri fák alatt üldögélve, mintha soha nem akarnánk, hogy elmúljon ez a pillanat. Érdemes ezt átélni az ide fesztiválon is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!