Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

A bor és a kultúra igaz kapcsolatát ápolva ismét megrendezésre kerül Gyöngyös Fő terén 2019. szeptember 13-15. között a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál.

A látogatók megkóstolhatják a Mátrai Borvidék illatos, könnyed borait a fő téri pavilonsoron, miközben színvonalas szórakoztató, kulturális és folklór programok zajlanak. A könnyűzenei színpadon igazi nagy ágyúk bizonyítanak majd: többek közt az Edda, a Kozmix, a Punnany Massif vagy a Follow The Flow. 

A látogatók megkóstolhatják a Mátrai Borvidék illatos, könnyed boraitForrás: Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

A borpavilonokban nem csak minőségi borok szerezhetőek be, de must és szőlői is szerepel a kínálatban. Kézműves kirakodóvásár, gulyás- és pörköltfőző verseny gazdagítja az eseményt. Ezen a borvidéken a gasztronómia és borkultúra kéz a kézben jár. A történelmi környezet, a Mátra látványa és az egyedülállóan szép borok íz világa olyan érzést teremt a fő téri fák alatt üldögélve, mintha soha nem akarnánk, hogy elmúljon ez a pillanat. Érdemes ezt átélni az ide fesztiválon is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek