ÉLJ SZÍVBŐL! A kibontakozás, kiteljesedés hétvégéje…

Minden, amit önmagad körül látsz, ami hat rád és megszólítja a lelked, érzéseket kelt benned és megérint, valamilyen módon belőled és általad fakad. Tükröt tart neked, próbára tesz, felemel és támogat, vagy épp sürgős változásra sarkall. Belső világod, megtapasztalásaid, gondolataid és a belőlük leszűrt érzelmek összegzése a jelenlegi életed.

Egy biztos, ha bármit másképp szeretnél, ahhoz a kulcs Te magad vagy.
Ha harmonikusabb párkapcsolatra vágysz, ha javítani kéne munkabeli helyzeteden és kapcsolataidon, ha egy kiegyensúlyozottabb élet a cél, vagy ha letennéd sérelmeidet és sokkal, de sokkal több örömet szeretnél: Változtass önmagadon és megváltozik a világod! 

Változtass önmagadon és megváltozik a világod!Forrás: Greenfield Hotel Golf & Spa

A változás kulcsa a szívedben van. Önmagadat tudod csakis megváltoztatni. Új életre keltheted a szívedet. Mert a változás szeretetből, örömből, vagyis szívből fakad. Az elmédből indul útjára, mert kigondolni kigondolhatod ugyan, de az igazi áttörést az érzelmek hozzák el. Minél inkább észreveszed és értékeled a jót, a szépet, az élet legapróbb és persze nagyobb örömeit is, annál könnyebb a változás. Ilyenkor tényleg szívből teremtesz, átadod magadat egy hatalmas erőnek, ami felemel, és csodálatos dolgokat hoz az életedbe.

Élj hát szívből!

Én-időForrás: Greenfield Hotel Golf & Spa

Izgalmas és kreatív hétvégénk a szívünkben lakó teremtő erő feltérképezéséről és megéléséről szól. Ismerd meg szíved támogató erejét a gyakorlatban, hozd egyensúlyba a tudatos és a tudattalan energiáidat. Töltsd fel a szívedet örömmel, szeretettel, könnyedséggel. Adj magadnak én-időt, gondoskodást és indítsd új élmények felé önmagadat!

A théta tudatú módszerek eredményességét még fokozhatjuk is, ha mindezt szép, harmonikus környezetben tesszük, ahol teljesen kikapcsolhatunk, pihenhetünk, például egy wellness hotelben. Sokat segít ilyenkor a feltöltődésben, hogy „gondoskodnak rólunk" s tényleg lazíthatunk, pihenhetünk pár napot, akár aktívan, akár semmittevéssel.

Harmonikus környezetben pihenhetünkForrás: +36305060618/(c) 2012 www.csepregiphotography.hu/Csepregi Tibor

Wellness programunkba jól illeszthetők a helyszín kínálta lehetőségek: mozgás, úszás, túrázás vagy éppen golf, és az elcsendesedést, a lelki megújulást szolgáló gyakorlatok, a meditáció és vizualizáció is.

Büki hétvégénken (2019. október 11-13.) Zámbó Márta spirituális coach segít megtapasztalni és elsajátítani a théta tudatú meditáció és relaxáció alapjait. Zámbó Sándor sport coach vezetésével kóstolunk bele a mozgás testi-lelki felszabadító hatásába és újraindító erejébe. Együtt újra hangoljuk a szívünket!

További információ: http://www.greenfieldhotel.net

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek