Útiterv összeállítása egyszerűen, lépésről-lépésre

  2019. augusztusában a beontrips.travelo.hu oldalon minden összeállított és elmentett utazást 5000 Ft értékű utazási kuponnal díjazunk, ráadásul egy szerencsés nyertes most meg is nyerheti az általa összeállított utat!

  A részletes játékleírás itt található.

  Hogyan lehet összeállítani a legkönnyebben az útitervet?

  1. Regisztráció után írd be a keresőbe, hogy honnan, hová szeretnél utazni, illetve add meg az utazás időpontját és azt is, hogy hány fő utazna! 

  Úti cél megadásaForrás: Beontrips Kft.

  Ezután lehet, hogy egy kicsit várnod kell, amíg oldalunk feldolgozza a kérésedet, és összeállítja a lehetséges útiterveket. (Amíg várakozol, addig is csodás képekben gyönyörködhetsz a tervezett úti célodról.)

  Kis türelmet...Forrás: Beontrips Kft.

  2. Rendszerünk minden lehetséges opciót megvizsgál, és azt is jelzi számodra, hogy az általad megadott paramétereknek melyik összeállítás felel meg a legjobban és melyik a legkedvezőbb ajánlat. (A rendszer a legkedvezőbb feltételű opciót veszi alapértelmezettnek, ha másikat szeretnél választani, akkor azt a kis négyzetben található pipa áthelyezésével módosíthatod. Ugyanígy kell eljárnod a szállás kiválasztásánál is.)

  Rendszerünk a minden lehetséges opciót megvizsgálForrás: Beontrips Kft.

  +2.1. Ha programokat is szeretnél választani az utazásodhoz, megteheted. A repülőjegy és a szállás kiválasztása után, az oldal alján kattints a Tovább gombra. Ekkor a rendszer felkínálja Neked a lehetőséget. Ha itt az igent választod, akkor már tovább is léptél az opcionálisan választható program lehetőségekre.

  Programokat is hozzáadhatsz az utasáshozForrás: Beontrips Kft.

  Nem muszáj választanod közülük. Ha egyik sem nyerte el a tetszésedet, csak nyomd meg itt is a tovább gombot.

  Forrás: Beontrips Kft.

  +2.2 Ha szeretnél, az oldalon keresztül biztosítást is tudsz kötni az utazásod idejére. Ezt a Biztosítás hozzáadása gombbal teheted meg.

  Biztosítást is tudsz kötni az utazásod idejéreForrás: Beontrips Kft.

  3. Hogy befejezd az útiterved elkészítését, el kell fogadnod a Beontrips Általános Szerződési Feltételeit. Ha még nem szeretnél fizetni, csak menteni szeretnéd az útitervet, akkor kattints a Mentés gombra (ha már foglalni is szeretnél, akkor kattints a Foglalás gombra.)

  Egyből le is foglalhatod vagy el is mentheted útitervedForrás: Beontrips Kft.

  4. A mentéshez válassz egy képet a felkínált lehetőségek közül, és nevezd el az útitervet! Adj hozzá egy rövid leírást, és válaszd ki, hogy milyen típusú utazásra készülsz!

  A mentéshez válassz egy képet a felkínált lehetőségek közül, és nevezd el az útitervet!Forrás: Beontrips Kft.

  Lejjebb görgetve átnézheted újra a tervezett utadat, szállásodat és az esetlegesen választott programodat.

  Még egy pillantás az elkészült útitervreForrás: Beontrips Kft.

  5. Ha mindennel elkészültél, és az útitervben is mindent rendben találtál, akkor görgess vissza az oldal tetejére, és kattints a kép melletti mentés gombra!
  +5.1 Ha bármit hibásan, vagy hiányosan töltöttél ki, a rendszer egy kis üzenetben mindig jelezni fogja Neked az oldal jobb felső sarkában!

  Ha minden kész, kattints a kép melletti mentés gombraForrás: Beontrips Kft.

  6. Ha a rendszer sikeresen mentette az összeállított utadat, akkor egy ilyen üzenet fog megjelenni a képernyődön:

  Sikeres mentésnél ez az üzenet fog megjelenniForrás: Beontrips Kft.

  7. Ezt követően a profilodban bármikor elérheted a mentett útiterved.

  Ezt követően a profilodban bármikor elérheted a mentett útiterved.Forrás: Beontrips Kft.
  Itt találod az általad mentett útiterveketForrás: Beontrips Kft.

  8. Nyisd meg az útitervet! Ha nevezni szeretnél a Beontrips „Állíts össze utazást, és nyerd is meg!" nyereményjátékába az itt látható linket másold ki és küldd el nekünk!

  Ha nevezni szeretnél a Beontrips „Állítsd össze álomutadat, és nyerd is meg!” nyereményjátékába az itt látható linket másold ki és küldd el nekünk!Forrás: Beontrips Kft.
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!