Élményteli vízpartok – Olaszország az utószezonban is izgalmas!

Hegyek között fekvő festői tó vagy nyüzsgő tengerpart? Az ALDI UTAZÁS augusztusi katalógusában Olaszország legszebb vidékeire kalauzolja el az utasokat, fő- és utószezoni ajánlatokkal, elvégre a jó idő itt az ősz elején is kitart.

A Garda-tó méltán vált Olaszország egyik legkeresettebb célpontjává, hiszen a víz környékén számos látni- és tennivalót kínál, a hegyi túráktól kezdve a történelmi és művészeti kalandozásokig. Itt az ALDI UTAZÁS a tó északi csücskében, Riva del Gardában háromcsillagos szállodát kínál svédasztalos reggelivel, kicsit délebbre, Gardában pedig medencés, négycsillagos hoteleket ajánl, félpanziós ellátással. 

A Garda-tó környéke számos látni- és tennivalót kínálForrás: Matteo Righi

Jesolót minden bizonnyal nem kell bemutatni, hiszen már nagyon régóta a turisták keresett nyaralóhelye az Adriai-tengernél. A városban történelmi óváros és élettel teli tengerparti „főutca" egyaránt megtalálható, így biztosan nem fog unatkozni az idelátogató. Az ALDI UTAZÁS kínálatában szereplő háromcsillagos Hotel Chistian különlegessége a tetőtéri medence, így aki épp nem vágyik a sós vízben való csobbanásra, itt körpanorámás helyszínen hűsölhet. Tőle nem messze Lignanóban az Aparthotel Esperya az óvárosban, ám a tengerparthoz közel kínál 27, konyhával felszerelt lakóegységet.

Umbria tartományban, a Perugia melletti Trasimeno-tó viszont igazán felfedezésre érdemes vidéken fekszik, ahol az etruszk és reneszánsz emlékek, valamint a gasztronómiai különlegességek egyaránt várják a látogatót. Passignano sul Trasimeno festői kisvárosában pedig ideális körülmények között pihenhetünk a négycsillagos Villa Paradiso Village-ben, ahol all inclusive ellátást kínál az ALDI UTAZÁS.

Passignano sul Trasimeno festői kisvárosában a négycsillagos Villa Paradiso Village-ben pihenhetünkForrás: Paradiso Village

Az ALDI UTAZÁS-nál a foglalás a weboldalon keresztül gyors és kényelmes, ráadásul az online foglaláskor csupán a vételár 20%-át kell az utasnak befizetnie, a fennmaradó 80%-ot elég az indulás előtt 21 nappal rendeznie. Az utasok rendelkezésére magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll, és a lemondás 24 órán belül a legtöbb esetben ingyenes.

ALDI UTAZÁS, a mesés OlaszországForrás: Roberto Vuilleumier

Az ALDI UTAZÁS augusztusi katalógusa megtalálható az ALDI áruházakban országszerte, weboldalán (www.aldi-utazas.hu) csütörtökönként frissülő akciós ajánlatokkal, valamint közel 55 ezer szálláshellyel várja az érdeklődőket.

Forrás: ALDI UTAZÁS
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek