Igali fürdő programajánló

Gyere és csobbanj velünk augusztusban is a remek nyári programok közé.

Az Igali-Gyógyfürdő csupán 40 km-re található a Balaton déli partjától így a magyar tenger mellől is könnyen és gyorsan elérhetőek vagyunk.

A gondtalan családi fürdőzést a minden korosztály igényeit kiszolgáló 13 medence, a szauna-világ, Európa egyik legjobb gyógyvize (10.385 mg/l), az 50 méter hosszú óriáscsúszda és a szépen parkosított 5 ha-os zöldterület garantálja.

Többek között 13 medence, szanua-világ és Európa egyik legjobb gyógyvize garantálja a gondtalan családi fürdőzést IgalonForrás: Igali Gyógyfürdő

Emellett egész nyáron színes programok is várják a hozzánk ellátogató vendégeket, köztük éjszakai fürdőzések, családi napok, zenés programok.

Ha fontos számotokra, hogy ne csak jó időben, hanem rossz idő esetén is jól érezzétek magatokat, akkor látogassatok el hozzánk és győződjetek meg személyesen róla, hogy mi a hűvös időben is bizsergetően meleg vízzel kényeztetjük a vendégeket.

Parkosított zöldterület a medencék körülForrás: Igali Gyógyfürdő

Programok, amelyekkel még augusztusban várunk Benneteket:

Igal Nights – Éjszakai fürdőzés
2019. Augusztus 10. (szombat) - Latin est élőzenével és tánc bemutatóval
2019. Augusztus 17. (szombat) - Tűzijáték & Retro Disco

Családi vasárnap:
2019. augusztus 11. (vasárnap)

A csúszdák mindig népszerűek, főleg a családi napokonForrás: Igali Gyógyfürdő

Családi napjainkon 10 éves kor alatt ingyenes belépést biztosítunk a fürdőbe, emellett élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk a gyermekek és a felnőttek részére egyaránt. Rendszeres programjaink közt szerepelnek a zenés gyermek műsorok, az ingyenesen igénybe vehető játék lehetőségek és a szintén nagy népszerűségnek örvendő kézműves foglalkozások.

V. Nemzetközi Lovastalálkozó
2019. augusztus 10. (szombat)

A nagyszabású, ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 10-én, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a fürdő melletti fesztivál parkban. A délután folyamán lovasbemutatók, csikós párbaj és huszárfelvonulás színesíti majd a programot.

Igali StrandFesztivál
2019. augusztus 17-20.

Augusztus közepén indul az Igali StrandFesztivál, a fürdővendégek körében az egyik legnépszerűbb nyári rendezvényForrás: Igali Gyógyfürdő

Idén augusztus 17-20. között kerül megrendezésre az Igali Strand Fesztivál, amely a fürdővendégek körében az egyik legnépszerűbb nyári rendezvény. A gondtalan strandolás mellett színes színpadi programokkal, sztárvendégekkel, szinkronúszó bemutatóval, vizes vetélkedővel, gyermek programokkal, éjszakai fürdőzéssel és egy látványos (medencékből is nézhető) tűzijátékkal várjuk kedves vendégeinket! Sztárvendégek ezen a hétvégén: Tóth Andi, Bereczki Zoltán

Bővebb információ a www.igal.hu honlapon vagy az Igali-Gyógyfürdő facebook oldalán található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek