Mesenyár a Hotel Sopronnal

Egy mesés vakáció, igazi családi kikapcsolódás magyar és osztrák programokkal kicsiknek és nagyoknak a Hotel Sopronban. Fedezze fel Sopron és környéke programjainak legjavát a szálloda által gondosan összeállított családi programcsomagokkal!

Igazi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknakForrás: Hotel Sopron

A hangulatos, négycsillagos Hotel Sopron kedvező családi ajánlatokkal, gyermekkedvezményekkel és igazi vendégszeretettel várja Önt az osztrák-magyar határ, Bécs és a Fertő-tó közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron jelképére, a Tűztoronyra.

A négycsillagos Hotel Sopron kedvező családi ajánlatokkal, gyermekkedvezményekkel és igazi vendégszeretettel várja ÖntForrás: Hotel Sopron

Családi, összenyitható szobáikban együtt, de mégis külön pihenhetnek, egyszerre nézhetik a sport és mesecsatornát a tévében és a két fürdőszobában is kétszeres gyorsasággal készülődhetnek. Nyáron, a kerti játékvárat ajánljuk csúszdával, mászókával, trambulinnal. Júniustól szeptemberig a fűtött kültéri medence nyújt felejthetetlen élményeket. A hűvösebb napokon Tündérkert Játszóházunk játékai a nap 24 órájában rendelkezésükre állnak, vagy Xbox játékok, csocsó, darts és pingpong asztal kínál közös családi szórakozást. A legkisebb vendégekre is gondolunk: díjmentes bababekészítéssel (kiságy, babakád, vízmelegítő, WC szűkítő) várjuk.

Gondosan összeállított családi programcsomagjaink választása esetén garantált, hogy a környék felfedezése még kényelmesebb és tartalmasabb lesz!

Kerti játékvár, csúszda, mászóka, játszóház. Minden a kisebbek szórakozásáért.Forrás: Hotel Sopron

Nyári élménycsomag ajánlatunk:

Mesenyár határon túl

2019.04.15 - 10.15.

Akár rövidebb nyaralásra is tökéletes csomagajánlat, melynek minden napjára jut egy-egy igazán felejthetetlen nyári családi program. Minden programelem egyénileg tervezhető, nincsenek fix időpontok, így bárki könnyedén igazíthatja a család programtervéhez (az utazás is egyénileg történik). A bőséges reggeli és vacsora mellett a család a medence partján élvezheti a napsugarakat, vagy akár gyönyörködhetnek a csodálatos városi panorámában, a vidék első Sky Wellnessében. Wellness részlegünkben a következő szolgáltatásokat tudják igénybe venni: finn szauna, infraszauna & sókabin, gőzkabin, pezsgőfürdő élményelemekkel, pihenőtér nyugágyakkal, fitneszterem. Töltődjenek fel Önök is ott, ahol az ég a vizet éri.

Sky wellnessForrás: Hotel Sopron

Talán az egyik legizgalmasabb programelem, melyet évente több ezer turista keres fel a St. Margarethen-ben található Familypark. A park a szállodától mindössze félórányi autós távolságra található, így nem kell a nap nagy részét utazással töltenünk. A teljes létesítmény mintegy 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A park négy tematikus részre osztható: az Élményvár, a Meseerdő, a Falusi gazdaság és a Kalandsziget, ahol változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre . A 29 mozgó játék mellett a park élmény- és vízi játszóteret, mászókákat, kötélparkot és gyermekfoglalkozásokat kínál.

FamilyparkForrás: Hotel Sopron

A határon túli élmények az eisenstadti Esterhazy kastéllyal vagy Fraknói várral egészülnek ki, ahova a csomag, a teljes család számára tartalmaz belépőt (a vezetések előre meghirdetett időpontokban vehetők igénybe). Ha a kastélyra esik a család választása, többek között a Hercegnői lakosztályok vagy az Esterhazy kastély fénypontjai elnevezésű magyar nyelvű kastélyvezetésen vehetnek részt. A kastélyvezetésen betekintést nyerhetünk nemcsak az Esterházy hercegnők, de szolgálóik életébe is, a Kastély fénypontjai nevű vezetésen pedig a kastély legszebb, legimpozánsabb termeit csodálhatjuk meg.

A határon túli élmények az eisenstadti Esterhazy kastéllyal vagy Fraknói várral egészülnek kiForrás: Hotel Sopron

Természetesen minden programelem belépői a teljes családra érvényesek. Fontos előny, hogy a csomagajánlat vásárlása esetén akár Szép Kártyával is fizethetünk a szállodában, melyre a belépők helyszíni megváltása esetén nem lenne lehetőségünk.

Minden programelem belépői a teljes családra érvényesekForrás: Hotel Sopron

Mesenyár határon túl

2019.04.15 - 10.15.

Hosszabb tartózkodás, több felfedeznivaló! Ha egy hétvégénél többre tervezzük soproni tartózkodásunkat, érdemes több programot is szervezni. Ebben nyújt segítséget a szálloda kibővített, Mesenyár határon innen és túl csomagajánlata. Már az elnevezésből kitűnik, hogy az ausztriai programok mellett magyarországi helyszínek is szerepelnek benne. Természetesen megtaláljuk a Mesenyár határon túl csomagajánlatból már ismert Familyparkot és Esterhazy helyszíneket, de ezek mellett helyet kap a Lővér Kalandpark, a soproni bob pálya és a Harrer Csokoládé Manufaktúra is.

A Lővér Kalandparkban az erdő mélyén izgalmas kötélpályák várnak!Forrás: Hotel Sopron

A soproni Lővér Kalandparkban az erdő mélyén, (közel a Károly kilátóhoz) különféle nehézségű kötélpályákon csúszhatunk, mászhatunk. Van kifejezetten bébi, kisebb gyerekeknek, idősebbeknek és felnőtteknek tervezett ill csúszó pálya is. Hatalmas fák, friss erdei levegő és izgalmas kötélpályák várnak rád! A soproni bob pályán 900 méteres lesikló pályán élvezhetjük a száguldást gyönyörű erdős övezetben, ráadásul csúszhatunk egyedül, de akár ketten is.

A soproni bob pályán száguldozhatunkForrás: Hotel Sopron

Az édes szájúak paradicsoma a 2015, 2016 és 2017-ben is több európai szinten díjnyertes csokoládét készítő Harrer Csokoládé Manufaktúra. A csoki gyár fix időpontokban csoki kóstolást és bemutatót tart a látogatóknak, melyre a csomag a teljes család részére tartalmazza a belépőt. Az idősebbeket egy korty pezsgőbe rejtett trüffelgolyóval, a kisebbeket csokoládéital-kóstolóval is várják.

Az édes szájúak paradicsoma a Harrer Csokoládé Manufaktúra.Forrás: https://www.paneuropaipiknik.hu/hu

#Piknik30 – Augusztus 20-i hosszú hétvégi ajánlat

2019.08.16-20

A határáttörés 30. évfordulója alkalmából Sopron ünnepi programokkal várja látogatóit. Könnyűzenei- és retro előadók a Várkerületen, történelmi megemlékezés a Páneurópai Emlékparkban. Szállásfoglalása mellé félpanziós ellátást és masszázs kedvezményt biztosítunk.

A szálloda az élménycsomagokon kívül is biztosít tartalmas programokat. Minden vendég 10% kedvezményre jogosult a Lővér Kalandpark belépőjegy árából a szobakártya felmutatásával.

A szálloda elkötelezett munkatársai célja, hogy családias hangulattal, ötletes programokkal, vidámsággal, mosollyal és elégedett vendégekkel töltsék meg a négycsillagos Hotel Sopront, melynek tükrében még egy dal és egy kisfilm is készült a szállodáról. A dalt Heincz Gábor „Biga" szerezte, hangszerelte és énekelte fel, sorai hűen visszaadják mindazt, amit Sopron és a szálloda nyújt az ide látogatóknak „Irány a bob pálya meg a kalandpark, no meg csoki is kéne egy kalappal.....Száz kaland vár most téged, hát éld meg, csak a vidámság a lényeg"

„Ez már elég indok, hogy ne maradj otthon”Forrás: Hotel Sopron

„Ez már elég indok, hogy ne maradj otthon"

Foglaljon most! Akár SZÉP Kártyával is fizethet!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek