A sör az új GPS

A Szent András Sörfőzde három tematikus sörtúrával mutatja meg neked, hogy a sörözés és túrázás tökéletes kombinációja a nyári pihenésnek. Vidd el a sörödet nyaralni és fedezd fel sörrel Békés megyét!

Egy sör, sem sör, ahogy egy nyaralás sem igazi nyaralás. Ha úgy érzed kevés volt a nyári pihenés, iktass be pár hosszú hétvégét. Íme, három sörtúra, ahol nem csak a legfinomabb hazai kézműves söröket kóstolhatod meg, de Békés megye legmenőbb élményeit, látnivalóit is felfedezheted. A tematikus túrákat a Békésszentandráson csodákat alkotó, hazai és nemzetközi díjakkal többszörösen jutalmazott Szent András Sörfőzde sörei teszik majd még különlegesebbé. A sörfőzde weboldalán minden programelemről részletesen leírás találsz. Sört a kézbe, hátizsákot fel és lássuk is a túraopciókat. Elsőként olvasd el az alábbi állításokat, melyekre válaszolva rögtön kiderül, hogy melyik a hozzád legjobban passzoló túra. 

Forrás: Szent András Sörfőzde

Földön, vízen, levegőben – sporttúra sörrel a kézben

Ez a túra igazi adrenalinbomba azoknak, akik szeretik a mozgást, legyen szó egy kellemes sétáról, vagy belevaló extrém sportokról. Ragadj egy sört, vagy tankolj fel a hűtőládádba túrád kezdetén a Szent András Sörfőzdében és fedezd fel a megye leghangulatosabb, vagy éppen legmerészebb sporttúráit földön, vízen, levegőben. A „Földön, vízen, levegőben" túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.

A „Földön, vízen, levegőben” túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.Forrás: Szent András Sörfőzde

Ízek, imák, szerelmek – gasztrotúra extrákkal

Ez a túra egy kellemes, hosszú hétvégi gasztronómiai kirándulás olyan a megye értékeit felvonultató programelemekkel, melyeket mindenképpen látni érdemes. Sétálhattok, piknikezhettek és felfedezhetitek Békés megye izgalmas, történelmi vagy éppen vadregényes helyszíneit. A túra alatt ne feledkezzetek meg a békési szentháromságról, vagyis a gyulai pálinka, csabai kolbász és „szentandrási" sörkóstolásról sem. Az „Ízek, imák, szerelmek" túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.

Az „Ízek, imák, szerelmek” túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.Forrás: Szent András Sörfőzde

Élő történelem – a megye értékei másképpen

Ez alatt a túra alatt sörrel a kézben fedezhetitek fel a megye kulturális örökségeit, történelmét. Kalandozhattok a Mini Magyarország makettparkban, átélhetitek milyen, ha egy színdarab díszlete a Körös-part, de az interaktív múzeumok, körtúrák, a lovaskocsizás és persze a Szent András sörkóstolás sem maradhat el. Az „Élő történelem" túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.

Az „Élő történelem” túra programelemeinek részletes leírását a főzde weboldalán találod.Forrás: Szent András Sörfőzde

A Szent András Sörfőzde imázsfilmjét itt találod.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek