Élje meg színesen a Balatont!

A Hotel Bonvino Wine & Spa Magyarország első aktív és borszállodájaként egyedi programkínálattal és élményelemekkel csábítja a magyar tenger szerelmeseit – és nem utolsó sorban a szerelmeseket... – Badacsonyba. Aktív pihenést, különleges ízeket, zamatos borokat, a kikapcsolódás új élményét és a Balaton sokak számára biztosan még felfedezésre váró romantikusabb arcát ígérve.

Napsütés, könnyed nyári szellő, friss, „roppanós", ásványos borok és az idillt fokozó gyönyörű balatoni panoráma – igen, ez Badacsony. Az élményt a festői borvidéken, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található Hotel Bonvino Wine & Spa színes szolgáltatási teszik teljessé: a borkultúrát megelevenítő kényelmes design szobák, a 450 négyzetméteres wellnessrészleg számtalan masszázsvariációval, wine spa testkezelésekkel, izgalmas szaunafelöntésekkel; és persze a balatoni napfény minden jóságát megőrző helyi alapanyagokból készült gourmet falatok, badacsonyi borok. Tegye próbára a szálloda vendégszeretetét, nem fog csalódni benne! 

A Badacsonyi szálloda páratlan panorámája mellett számos programmal és selfness szolgáltatással várja vendégeitForrás: Rombai Peter

A Hotel Bonvino Wine & Spa megmutatja Badacsony, a Vulkánok völgye és a Balaton romantikus, sokaknak még ismeretlen arcát, szépségét: különleges kirándulásokra, nordic walking túrákra, pincelátogatásokra, borillat-felismerő versenyt is magában foglaló borkóstolásra, borvacsorákra, délutáni lovaglásra, vártúrára, moziestekre és még számtalan különleges programra csábít a bor és az aktivitás jegyében.

Mindezt a szálloda selfness-szolgáltatásai egészítik ki: kiválóan felszerelt wellnessrészleg, jóga, egész napos sport- és szabadidős, önfejlesztő és szórakoztató programok, tematikus napok, hétvégék várják vendégeinket.

A Hotel Bonvino Wine & Spa Magyarország első aktív és borszállodájaForrás: Picasa

A Hotel Bonvino Wine & Spa 36 kétágyas és két luxus szobával, nyolc kétlégteres apartmannal, egy-egy nászutas- és családi lakosztállyal várja a betérőket. Két kétágyas szobája ikerszobaként közös előtérből nyílik, két szoba kifejezetten a mozgásukban korlátozott vendégek kényelmét szolgálja.

A borszálloda lelke a borbár, ahol a badacsonyi szőlőkből nyert legkiválóbb borok széles választéka, a térség legjobb pincészeteinek szinte teljes kínálata megtalálható. A borbár egyben közösségi tér is, kellemes borbeszélgetések színtere, ahol egy-egy bor vagy pincészet mutatkozik be, de ez lehet egy délutáni kellemes kávé, újságolvasás vagy egy esti kártyaparti helyszíne is.

Borbeszélgetések a borbárban, a térség legjobb pincészeteinek szinte teljes kínálata elérhetőForrás: Rombai Peter

Panoráma-, napozó és grillterasza egy napkezdő reggeli torna, délutáni napfürdő, vagy egy kellemes grillvacsora és sok más program helye is lehet. A Lobby-ban magazinok, könyvek várják az olvasni vágyókat, míg a gyerekek figyelmét külön játszószoba, homokozó, trambulin köti le, amíg szüleik egy másik program résztvevői.

A Hotel Bonvino Wine & Spa a turisták mellett az üzleti utasok látogatására is felkészült, 100 fős konferenciaterme minden szükséges technikával és szolgáltatással áll e kör rendelkezésére.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek