Hogyan szervezd meg a következő utazásodat néhány kattintással?

Már tudod, hová utaznál? Foglald le az utadat több mint száz légitársaság és több százezer hotel ajánlataiből válogatva! Hogy hogyan? Ehhez nyújtunk most segítséget!

A https://beontrips.travelo.hu oldalon rengeteg különböző általunk összeállított utazásból válogathatsz kedvedre. Amennyiben már konkrét elképzelésed van, úgy Te magad szervezheted meg nyaralásod az Utazásszervezővel. 5 csillagos szállodában a belvárosban vagy egy kedves kis hotelben a nyüzsgéstől távol? Te döntesz! Mi pedig hatalmas palettánkat és a legjobb árakat biztosítjuk Neked!

VAGY

Ha csak egy dátum van a fejedben, netán álmaid városába utaznál, csak nem tudod mikor, nézz szét az utazási ajánlataink között a https://beontrips.travelo.hu oldalon! Amennyiben már konkrét elképzelésed van, úgy Te magad szervezheted meg nyaralásod az Utazásszervezővel. 5 csillagos szállodában a belvárosban vagy egy kedves kis hotelben a nyüzsgéstől távol? Te döntesz! Mi pedig hatalmas palettánkat és a legjobb árakat biztosítjuk Neked!

HOGYAN FOGLALJ?

Szállás + repülőjegy kereső

Rendszerünk világméretű szállás és repülőjárat adatbázisokkal van összekötve, melyek hatalmas választékából magad állíthatod össze az igényeidnek leginkább megfelelő utazást.

A főoldalon található keresőből indulva, megadva a kiinduló és célállomást, az utazás időpontját, az utasok számát, gyorsan összehasonlíthatod az elérhető repülőjáratokat és szállásokat. A találati oldalon ajánlunk egy kombinációt, de másik járatot vagy szállást is választhatsz, így folytatva a foglalást. Érdemes több dátumra is keresni, mert főleg a repülőjegy árak nagymértékben különbözhetnek.

Térképes utazástervező

Térképes utazástervezőnket használva egyszerűen összeállíthatsz akár többállomásos körutazást is. Első lépésben csak az indulási napot és az utasok számát kell megadnod, majd a következő lépésben, a keresés gomb megnyomása után, a kiinduló állomást és az úti célokat. Ezután a térképen lévő állomásokból összeállíthatod utazásodat. Ha valamelyik állomáson nem kérsz járatot vagy hotelt, bármikor kiveheted az útitervből. Így akár olyan utazás is összeállítható, ahol néhány napon nincs szállodafoglalás, mert kirándulnál, vagy megoldod másképpen.

Forrás: Beontrips Kft.

Utazási ötletek

Az oldalon azonnal lefoglalható utazási ötletek is szerepelnek. Rendszerünk világméretű szállás és repülőjárat adatbázisokkal van összekötve, amelyekben megkeressük, és utazási ötlet formájában elmentjük neked a legjobb ajánlatokat, amelyeket néhány kattintással lefoglalhatsz. A Beontrips garantálja a foglalásod és a fizetés teljes körű biztonságát, mert az általad befizetett teljes összegre az AEGON Magyarország Általános Biztosító zrt. nyújt vagyoni biztosítékot, a fizetés biztonságát pedig az OTP Mobil Kft Simplepay szolgáltatása szavatolja.

Az utazási ötlet a javasolt utazással kapcsolatos valamennyi fontos információt megmutatja: hány főre, hány éjszakára szól, mely szállás(oka)t és járatokat tartalmazza.

Forrás: Beontrips Kft.

1. A foglalást a KERESÉS vagy a FOGLALÁS gombra kattintva tudod elindítani. Ha pontosan azt az utazást szeretnéd lefoglalni, amit az utazási ötlet tartalmaz, akkor érdemes a FOGLÁLÁST választani. Ha pedig megváltoztatnád az utazás dátumát a résztvevők számát, a szállodát vagy a járatokat, akkor a KERESÉS gombra kattints: a felugró keresőpanelen módosíthatod a dátumokat és az utasok számát, majd a találati oldalon az utazásod részleteit.

Forrás: Beontrips Kft.

2. A keresés során a rendszer lekérdezi az aktuális árakat, majd kilistázza a találatokat. Alapbeállításként az a szállás és azok a járatok vannak kiválasztva, amelyek az utazási ötletben szerepeltek, de ezen az oldalon módosíthatod is őket, például választhatsz olcsóbb vagy elegánsabb szállodát.

Forrás: Beontrips Kft.

3. A foglalás folytatásához kattints a TOVÁBB gombra vagy az ÖSSZESÍTÉS fülre.

Forrás: Beontrips Kft.

4. Az összesítés oldalon már csak a kiválasztott szállás és járatok szerepelnek. Ezen az oldalon utasbiztosítást is hozzáadhatsz a foglalásodhoz. A foglalás véglegesítéséhez kattints az oldal alján található TOVÁBB gombra.

Forrás: Beontrips Kft.

5. Add meg az utasok adatait és első foglaláskor egy jelszót is. Ha a repülőjegy nem tartalmazza, feladott poggyászt is ezen az oldalon adhatsz a foglalásodhoz.

Forrás: Beontrips Kft.

6. Utazásodhoz itt választhatsz útlemondási biztosítást is, majd a fizetéshez kattints ismét a TOVÁBB gombra az oldal alján.

Forrás: Beontrips Kft.

KIK VAGYUNK?

Az Travelo és a Beontrips együttműködésében olyan weboldalt hoztuk létre, ahol egy helyen, kényelmesen, gyorsan lefoglalhatod utazásod, legyen szó nyaralásról vagy városlátogatásról, egyedül, családdal vagy barátokkal. A remek ár-érték arányú utazási lehetőségeket a Travelo válogatja ki, a foglalás technikai és utazásszervezési hátterét a Beontrips szolgáltatja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek