A pihenés mindenkinek jár.

A családi nyaralás vagy hétvége helyszínének kiválasztása mindig komoly vitát tárgya lehet. Mi azt állítjuk, hogy van egy hely, ahol bárki megtalálhatja a neki kedves pihenés módját!

A Kehida Termál az a hely, ahol bárki a számára legpihentetőbb kikapcsolódás formáját megtalálja. Nagyszülők rajonganak a kellemes és lazító minősített gyógyvízért, de nem csak ők, Apa és Anya is, amikor csak teheti eltölt pár percet a meleg vízben. Az egész éves fáradtság és stressz ilyenkor szinte feloldódik a vízben. Nincs is jobb, mint egy pazar vacsora és pohár bor után még kiosonni a melegvizes medencékbe és hagyni, hogy a lemenő nap fényében a kellemes melegben minden feszültség eltűnjön.

De pont az a lényeg, hogy nem csak a felnőttek érezhetik ez alatt magukat jól, hanem kicsik és kicsit nagyobbak is! Miért? Soroljuk.

A Kehida Termál HotelForrás: Kehida Termál Kft.

A Kehida Termál 2.400 m2 vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 m hosszú óriáscsúszdával, szabadtéri 36-38 fokos melegvizes-, gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok csábító élményelemmel vár mindenkit!

Természetesen a teljes kényelemhez hozzá tartozik a megfelelő szállás is. Itt is mindenki megtalálja a magának leginkább kedvesebbet. Nagy családdal érkezel? Este nagy közös sütés főzést szeretnétek? Vagy szeretitek a közös reggeliket és hogy senkihez se kelljen alkalmazkodni? Az Élményfalu apartmanházai a tökéletes választás!

Az Élményfalu apartmanházaiForrás: Kehida Termál Kft.

Minden ház rendelkezik két hálószobával, két fürdőszobával, nagy nappalival, terasszal és egy jól felszerelt konyhával. De mi a legjobb? A fürdő csak pár lépésre van tőlük. Mintha a saját családi nyaralónk lenne a Kehida Termál fürdőben.

Távol a fürdő nyüzsgésétől, de még mindig elég a papucs: a fürdő bejáratától 150 méterre álló Hertelendy Ház a nyugalmat keresők oázisa. Ha este bezár a fürdő, a vendégek még mindig visszavonulhatnak a ház saját bejáratú wellness részlegébe.

Távol a fürdő nyüzsgésétől, de még mindig elég a papucsForrás: Kehida Termál Kft.

A négycsillagos Kehida Termál Hotel pedig ötvözi a kényelmet, mindezt pedig egy épületben a fürdővel, így csak pár méter a forró gyógyvizes medence!

A családbarát szálloda maximális kényelmet biztosít kisgyermekkel érkezők számára. Az Élményfürdőben babamedence, játszószoba teszi teljessé a családi pihenést. A hotelban többféle szoba áll a vendégek rendelkezésére. Pároknak vagy kisebb családoknak a standard vagy a felújított csodaszép superior szobák állnak rendelkezésre. Nagyobb családoknak pedig rendelkezésre áll összenyitható szoba, két légterű babaszoba, nagyméretű négyágyas szoba, vagy akár két hálószobás lakosztály is.

Igazi családbarát szállodaForrás: Kehida Termál Kft.

De ne csak a fürdő és szálloda szolgáltatásait emeljük ki. Szépészeti szolgáltatás a masszázsoktól a hévízi gyógyiszap kezeléseken át különféle szauna szeánszokig, melyek különleges kényeztető hatásúak, minden megtalálható.

A vendégek körében az egyik legkedveltebb szolgáltatás a szaunafelöntés. Egy-egy ilyen „szaunafelöntés" 8-15 percnyi időn át tartó, de a vendég által bármikor abbahagyható szertartás: plusz forrósági ingert ad, amely erősíti az izzadást és egy rendkívül kellemes érzetet kelt. A vendégek hátán jóleső borzongás fut végig, amikor a 80-90 fokban élvezik a szaunamester munkáját. Ennek hatására mintegy 20 százalékkal több méreganyag távozik a szervezetből. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.

A szauna nagy kedvencForrás: Kehida Termál Kft.

A sós felöntésnél rövid idejű szaunázás után a vendégek a testüket tengeri sóval dörzsölik be azt testradírként használva, így a szaunázás folytatása során megszabadulnak az elhalt hámsejtekből, a bőr puhává és kellemes tapintásúvá változik. Mézes szeánsznál hasonlóképpen egy rövid szaunázást követően a vendégek verejtéktől nedves bőrüket virágmézzel kenik be. A szauna melegében a méz folyóssá válik és a kitágult pórusokon keresztül gyorsan beszívódik a bőrbe és táplálja azt minden benne található nyomelemével és ásványi anyagával. A bőr a finom puhasága mellett kellemes mézillatú lesz. A jeges felöntés pedig a tűz és jég viadala, ami által forró levegő és jég váltakozása frissítő és vérkeringést serkentő hatása érvényesül, igazi intenzív és megújító élményt nyújtva.

Kicsiknek és nagyoknak, családoknak, mindenkinekForrás: Kehida Termál Kft.

Legyen bármi a fő motiváció az utazásunk során. Együtt időt tölteni a családdal, jókat fürdeni vagy enni, inni. Megszépülni, gyógyulni, kezelni fáradt végtagjainkat vagy egyszerűen csak szórakozni. Nem kell gondolkodni sokat a helyszínen. Kehida Termál és ennyi

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek