Kihagyhatatlan horvátországi ajánlatok júliusra!

Félpanzió vagy all inclusive, gyermekár– az ALDI UTAZÁS akciós horvátországi ajánlataiban mindenki megtalálja a kedvére való szállást, kiváló árakon, az ALDI-tól megszokott magas minőségben.

Horvátországot egyszerűen nem lehet megunni, és ezt jól tudják a magyarok is, akik évről évre rendületlen lelkesedéssel keresik fel a lenyűgöző látnivalókkal és kiváló tengerpartokkal rendelkező déli szomszédunkat. 

Horvátországot képtelenség megunniForrás: Tourismusverband Rab / Goran Novotny

Aki nem szeretne messzire utazni, az Isztrián Rabacon és Novigradban három és négycsillagos szállodákat talál, olyan látnivalók közelében, mint a pulai amfiteátrum, Rovinj varázslatos városa, vagy Porec óvárosa. A Kvarner-öbölben Krk-ben, Malinskában, Punatban és Crikvenicában is széles kínálatból válogathat, három- és négycsillagos szállodákból, akár all inclusive ellátással is. A Kvarner-öbölből könnyen elérhető Opatija, a plitvicei tavak vagy éppen Rab szigete, és akár delfinlesre is indulhatunk.

Crikvenica városaForrás: Damir Fabijanić

Kicsit délebbre, Vodicében, a Sibenik régió egyik legnépszerűbb turisztikai központjában négycsillagos, félpanziós szállodát találnak, gyerekeknek kedvezményes áron.
Aki az ország déli részére kíváncsi, Gradacban és vele szemben, az öböl túloldalán Trpanjban kiváló ár-érték arányú háromcsillagos üdülőszállodákat talál, all inclusive ellátással. A kirándulókat Split és Dubrovnik is várja, de Dalmácia többi része is rengeteg látnivalót kínál – például Korculát, amely sziget Marco Polo életében is jelentős szerepet játszott.

Pula mesés tengerpartjaForrás: Zenn Maar/Zenn's Foto www.zennsfoto.de/Zenn Maar

Az ALDI UTAZÁS júliusi katalógusa megtalálható az ALDI áruházakban országszerte, weboldalán csütörtökönként frissülő akciós ajánlatokkal, valamint közel 55 ezer szálláshellyel várja az érdeklődőket.

Aldi utazásForrás: ALDI UTAZÁS
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek