Élvezze a nyarat Bükfürdőn!

Felfrissülés a medencében, ejtőzés az árnyas fák alatt, kikapcsolódás az egész családnak. Bükfürdőn mindez egy helyen, 18 hektáron lehetséges! Sőt, gyerkőcöknek 6 éves kor alatt a belépő csupán 100 Ft!

Acapulco medence a családosoknak 

Acapulco medence, az egész család elfér benneForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

 A strandfürdő területén kialakított, látványos Acapulco nevezetű családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található függőágy parkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni!

Kültéri csúszdaegyüttes 

A szabadtéri csúszdakomplexum felejthetetlen élményeket kínálForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Toboz Ottó® vizes játszótere a gyerekeknek 

Vizes játszótérForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spray park is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

Cápabarlang a legkisebbeknek

Tavaly került átadásra az élményfürdő területén a kisgyermekek számára épült Cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik a barlangot.

Nagy kedvezmény a kicsiknekForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

6 éves kor alatt a gyerekek fürdőbelépője csak 100 forint, amely egyébként levásárolható Bükfürdő logóval ellátott saját termékekre.

Foglalja le szállását a Bükfürdő Mobilházakban, így közvetlenül a strand mellett pihenhet!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek