Élvezze a nyarat Bükfürdőn!

  Felfrissülés a medencében, ejtőzés az árnyas fák alatt, kikapcsolódás az egész családnak. Bükfürdőn mindez egy helyen, 18 hektáron lehetséges! Sőt, gyerkőcöknek 6 éves kor alatt a belépő csupán 100 Ft!

  Acapulco medence a családosoknak 

  Acapulco medence, az egész család elfér benneForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

   A strandfürdő területén kialakított, látványos Acapulco nevezetű családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található függőágy parkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni!

  Kültéri csúszdaegyüttes 

  A szabadtéri csúszdakomplexum felejthetetlen élményeket kínálForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

  A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

  Toboz Ottó® vizes játszótere a gyerekeknek 

  Vizes játszótérForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

  A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spray park is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

  Cápabarlang a legkisebbeknek

  Tavaly került átadásra az élményfürdő területén a kisgyermekek számára épült Cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik a barlangot.

  Nagy kedvezmény a kicsiknekForrás: Bükfürdő Thermal & Spa

  6 éves kor alatt a gyerekek fürdőbelépője csak 100 forint, amely egyébként levásárolható Bükfürdő logóval ellátott saját termékekre.

  Foglalja le szállását a Bükfürdő Mobilházakban, így közvetlenül a strand mellett pihenhet!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!