Csobbanj az élménybe a Zsóry-fürdőben!

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő 11 hektár területén 22 fedett és szabadtéri medencét használhatnak a fürdőzők, melyeket jól kiegészít a csúszdapark. A fürdő egész évben vonzó célpont a családok számára.

A nyári időszakban a strandfürdő hatalmas zöld területén számos szabadtéri medence vár kicsiket és nagyokat. A gyógyvizes medencék kivételével mindegyikben számos élményelem (gombák, buzgárok, masszírozó elemek, kisebb csúszdák) teszi feledhetetlenné a kikapcsolódást. Igen kedvelt a vendégek körében a tengert idéző nagyméretű hideg vizes hullámmedence, mely az egyedi körmedence közepében került kialakításra. Rosszabb időjárás esetén sem kell lemondani a vizes élményekről, hiszen a fedett élményfürdőben is számos élményelem található, nem beszélve a 3 csúszdáról. A legkisebbeket a szabadtéri és a fedett részen is gyermekpancsolók várják. 

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő 11 hektár területén 22 fedett és szabadtéri medence várja a kicsiket, nagyokatForrás: Mezőkövesdi VG Zrt.

A 2018-ban nyílt új csúszdaparkban 5-féle csúszdán egyidejűleg 8 pálya használható, mivel az egyik versenycsúszda 4 pályával rendelkezik. Két csúszda, az inga és a varázsalagút 1 és 2 fős csúszógumival vehető igénybe. A csúszdák kiegészítő jegy váltásával egész nap korlátlanul használhatók a 120 cm vállmagasságot elérő gyermekek, felnőttek számára.

A 2018-ban nyílt új csúszdapark felhőtlen szórakozást nyújtForrás: Mezőkövesdi VG Zrt.

A felnőttek csendes ellazulására a Szaunavilág a legalkalmasabb hely, ahol többféle szauna, gőzkabin, sószoba, pezsgőfürdő és terápiás medence is található. A relaxációt különböző aromaolajos masszázsok fokozzák.

A relaxációról a Szaunavilág gondoskodikForrás: Toth Tamas

Szabadtéren és a fedett részen számos különböző hőfokú gyógymedence található. A 80 évvel ezelőtt feltárt kénes gyógyvíz igen magas hatásfokú mozgásszervi problémák orvoslásában, melyet további kezelésekkel (pl. gyógymasszázs, tangentor, iszap, súlyfürdő) egészíthetnek ki a vendégek.

Gyógymedencék, gyógymasszázs és még további kezelések állnak rendelkezésreForrás: Toth Tamas

Szerezzen élményt egész családjának és még idén nyáron csobbanjanak Mezőkövesden!
Zsóry-fürdő – Az élmény, ami gyógyít

www.zsory-furdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek