Élvezze a valódi indián nyarat!

Kíváncsi rá, milyen ősszel Kanada? Érdeklik a természeti csodák? Milyen Montreal és Toronto? Hogyan ömlik le a víz a Niagarán? Mindezt megtekintheti az ALDI UTAZÁS őszi körutazásán.

Az ALDI UTAZÁS nyolcnapos teljes feltöltődést ígér Kanada legszebb részein, egy őszi túra keretében. Az utazás során magyar nyelvű idegenvezetéssel lehet megismerkedni a természeti szépségekkel, felfedezni a városokat, sőt a programban még egy bioszféra-rezervátum megtekintése is szerepel. 

A Niagara-vízesés, mely két ország, Kanada és az Egyesült Államok határán terül elForrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Starcevic

A kis létszámú csoport Torontóba érkezik meg, és innen indul tovább, hogy megnézze a Niagara-vízesést, mely két ország, Kanada és az Egyesült Államok határán terül el. A zuhatagon percenként 110 000 m³ víz zúdul le, fantasztikus látványvilágot kínálva a turistáknak. Akinek kedve van, hajókázáson is részt vehet. Az utazás során megtekintheti Kanada első fővárosát, Niagara-on-the-Lake-et. Torontó után pedig jöhet Ottawa, mely egyaránt tükrözi az őslakosok és a brit telepesek hatását. Történelme gazdag, pont ezért mindenki talál magának itt megfelelő múzeumot, akár a modern művészet, akár a természettudomány érdekli.

Szerencsére ezen a túrán a francia nyelvre fogékonyak is gyakorolhatják a nyelvet Québecben, Észak-Amerika egyik legidősebb városában, és persze az egész tartományban. A helyi kuriózumok mellett még egy vízesést meg lehet itt nézni, a Montmorencyt, ami bár jóval kisebb, mint a Niagara, de legalább olyan szép.

Montreal csodaszép városaForrás: Getty Images/iStockphoto/Tony Tremblay/Buzbuzzer

Montreal egyik izgalmas látványossága a föld alatti város, és a Notre-Dame templom, de persze az óváros is kihagyhatatlan élmény, és nem szabad elmenni szó nélkül a hegytetőn álló St. Joseph Oratorium mellett sem, amely az észak-amerikai földrész legnagyobb székesegyháza. Ha már unná a városnézést, nincs baj, mert egy egészen különleges bioszféra-rezervátumba is eljuthat az úton, amelyet nem véletlenül neveznek 1000 sziget rezervátumnak.

Toronto metropoliszaForrás: Getty Images/iStockphoto/Luke Abrahams/Luke Abrahams

Ha mindenki búcsút intett a víznek, akkor irány Torontó városa, ahol a parlament, a régi és az új városháza és az egyetem is számos látnivalót kínál, de akik bevásárolnának, azoknak is bőven lesz erre lehetőségük, sőt az egyik bevásárlóközpontban egy ingyenes és különleges Barbie-kiállítás is várja a megfáradt látogatókat.

A 10 napos út reggelivel, budapesti indulással most 699 990 forintért foglalható május 31-ig az ALDI UTAZÁS honlapján!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek